Politistii francezi sunt in alerta! Un nou atac criminal a avut loc: EXPLOZIE puternica la o moschee din Lyon!

Publicat: 08/01/2015 | 11:23
Politistii francezi sunt in alerta! Un nou atac criminal a avut loc: EXPLOZIE puternica la o moschee din Lyon!

Doi politisti au fost vizati de un nou incident armat care a avut loc joi dimineata, la Montrouge, in regiunea pariziana, iar unul dintre ei este grav ranit, relateaza presa franceza.

Schimbul de focuri a izbucnit cu putin timp inainte de ora 08.00 (09.00 ora Romaniei) la Montrouge, la sud de Paris.

Potrivit Europe 1, cei doi agresori, inarmati cu arme Kalasnikov, au deschis focul asupra unei politiste municipale. Ranita la spate, femeia este in stare critica. In jurul orei 09.00 (10.00 ora Romaniei), pompierii incercau sa o resusciteze.

paris

Haosul din Franta nu se opreste aici. Azi dimineata, 20 minutes Lyon anuntat ca ar fi avut loc o explozie in zona moscheei din orasul Villefranche sur Saone, in apropiere de Lyon. Principala ipoteza a politistilor este cea a unui act criminal.

Cei doi politisti intervenisera in cazul unui accident de circulatie care implica o masina Clio gri. O masina de acelasi tip a fost furata miercuri de autorii masacrului de la saptamanalul francez.

paris

Potrivit informatiilor obtinute de postul de radio francez, un suspect a fost retinut, insa semnalmentele acestuia nu corespund cu cele ale celor doi frati, Cherif si Said Kouachi, cautati pentru atacul asupra Charlie Hebdo. Acest barbat are 52 de ani si este cunoscut de serviciile de politie.

Sursa: Mediafax