Poveste incredibilă, la Iași: amantul s-a aruncat de la etajul III când a venit soțul acasă. Acum e în comă, la spital

Publicat: 12/08/2020 | 11:51
Poveste incredibilă, la Iași: amantul s-a aruncat de la etajul III când a venit soțul acasă. Acum e în comă, la spital

Un bărbat de 50 de ani din județul Iași se află internat în stare extrem de gravă, la Spitalul de Neurochirurgie din oraș, după ce a căzut de la etajul III. Omul s-ar fi aruncat de la înălțime după ce a fost surprins de soțul unei femei cu care avea o relație extraconjugală.

Scenele incredibile au avut loc duminică seară, într-un apartament din municipiul Iași. La orele după-amiezei, bărbatul de 50 de ani se afla în apartamentul iubitei sale, o femeie de vârstă asemănătoare. Acolo, la un moment dat, a ajuns soțul de 60 de ani al femeii, alături de fiul celor doi. (CITEȘTE ȘI: PE UNDE A ÎNCERCAT SĂ ”EVADEZE” TOVARĂŞUL LUI DAN BITTMAN! CÂND AU DESCINS ”MASCAŢII”, CELEBRUL VIOLONCELIST S-A ARUNCAT DE LA ETAJ)

Medicii îi dau șanse mici de supraviețuire

Potrivit surselor noastre, amantul s-ar fi baricadat, în primă fază, într-una dintre camerele apartamentului, iar, atunci când soțul rănit în orgoliu a încercat să îl confrunte, a recurs la un gest de neînțeles. S-a aruncat pe geam, deși se afla la etajul III al blocului.

În urma impactului, a fost grav rănit și a fost transportat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Medicii de aici îi dau puține șanse de supraviețuire. (NU RATA: IMAGINI INCREDIBILE! UN BĂRBAT S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL ȘASE AL UNUI BLOC DIN BUCUREȘTI)