Povestea CUTREMURATOARE din spatele participarii lui Ion Barbu de la „Romanii au talent”! Ce s-a intamplat cu familia lui!

Publicat: 12/05/2015 | 19:38
Povestea CUTREMURATOARE din spatele participarii lui Ion Barbu de la „Romanii au talent”! Ce s-a intamplat cu familia lui!

Ion Barbu este tanarul care a ajuns la inimile juriului si publicului dupa ce a interpretat melodia "Ploaia", pe scena "Romanii au talent". Drept urmare, tanarul a fost votat sa intre in marea finala.

Ion Barbu a fost unul dintre romanii talentati care au ajuns in semifinala „Romanii au talent”. Prima aparitie a tanarului pe o scena a fost la varsta de 8 ani, cand a fost apreciat pentru vocea sa. Au urmat numeroase participari la concursuri nationale, cum ar fi Steaua Chisinaului, Vedeta din Muzzette, fiind premiat de fiecare data.

Ion Barbu

Putini sunt cei care stiu drama care se ascunde in spatele zambetului sarmant al tanarului. Parintii lui sunt plecat in Italia, iar fratele locuieste in Germania. Pentru ca nu are o situatie materiala buna, concurentul de la „Romanii au talent” isi vede familia foarte rar. De asemenea nici la telefon nu prea comunica intre ei, lucru care il intristeaza foarte rau.

Ion Barbu

Se pare ca acesta este si motivul pentru care tanarul comunica foarte rar cu cei din jurul sau. Inchis in el, Ion Barbu spune ca nu ii place sa vorbeasca prea mult. „Eu cu vorbele mai putin. Las muzica sa scoata ce e mai bun din mine”, a marturistit acesta.

Citeste si

Reactia mamei victimei detinutului de la Romanii au Talent! Ce a spus cand a aflat ca Raduleasca ar fi fost data afara

Mihaela Radulescu, in LACRIMI pe scena „Romanii au talent”! Vezi cine a facut-o sa planga!

Ion Barbu

A castigat numeroase premii

Ion Barbu canta de la varsta de 3 ani iar muzica inseamna totul pentru el. „Am absolvit Liceul de muzica „Ciprian Porumbescu” din Chisinau si Academia de Muzica si Arte Plastice din Chisinau. Cant de la varsta de 3 ani si cred ca mostenesc talentul de la bunica mea, care a fost cantareata in corul bisericesc. Si eu am cantat in corul bisericii de la 5 ani pana la 12 ani. In 2014 am luat locul I la un concurs international de muzica – MOLDSTAR, astfel fiind cunoscut pe plan local. Cochetez si cu modelling-ul, am inceput in 2012 si mai serios practic aceasta meserie de anul trecut. Din copilarie am descoperit un dar deosebit, si anume vocea mea ,care a fost cu timpul numita de lume „VOCEA PRIVIGHETORII” si comparata cu cea a lui Robertino Loretti”, spune concurentul.

Livia Lixandru

Citește și...