Povestea halucinantă a omului cu trei picioare şi două organe genitale care a făcut furori la …! A fost supranumit Regele!

Publicat: 10/01/2018 | 20:01

Francesco Lentini s-a născut pe 18 mai 1881, la Rosolini, Sicilia, fiind al 12-lea copil al familiei. S-a născut cu trei picioare şi două organe genitale!

Avea să aibă însă o carieră fulminantă la circ, în SUA, unde familia a emigrat.

Deformarea lui Lentini a fost rezultatul unui geamăn unit parţial absorbit. Geamănul era ataşat de corpul lui Frank Lentini, la baza coloanei vertebrale sale şi era format dintr-un pelvis, un set rudimentar de organele genitale de sex masculin şi un picior de dimensiuni normale care ieşea din partea dreapta a corpului, cu un picior mic suplimentar ataşat în dreptul genunchiului acestui picior. Lentini avea şaisprezece degetele la picioare în total şi două seturi funcţionabile de organe sexuale masculine.

La vârsta de opt ani, familia lui Lentini s-a mutat în Statele Unite unde s-a apucat de afaceri cu spectacole de circ ca The Great Lentini, în cadrul Ringling Brothers Circus. Frank a obţinut cetăţenia americană la 30 de ani. Cariera sa s-a întins pe o perioadă de peste patruzeci de ani şi a lucrat cu fiecare circ major, inclusiv Barnum and Bailey şi Buffalo Bill’s Wild West Show. Lentini era atât de respectat de colegii săi încât de multe ori pur şi simplu era numit „Regele”.

În tinereţe, Lentini a folosit al treilea picior pentru a lovi cu piciorul o minge de fotbal pe scenă, prin urmare, numele său de scenă era Fotbalistul cu trei picioare. Picioarele normale ale lui Lentini erau uşor diferite ca lungime – unul de 39 de centimetri, celălalt de 38 de centimetri, dar al treilea picior avea numai 36 de centimetri. El se plângea că, chiar şi cu trei picioare, nu avea încă o pereche. S-a căsătorit cu Theresa Murray, cu trei ani mai tânără decât el, şi au avut patru copii: Josephine, Natale, Frank şi James. Frank Lentini a murit în Jacksonville, Florida, la 22 septembrie 1966.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020