Povestea lui a facut inconjorul lumii! Un baiat de 16 ani a traversat Pacificul ascuns in trenul de aterizare al unui avion!

Publicat: 22/04/2014 | 10:53
Povestea lui a facut inconjorul lumii! Un baiat de 16 ani a traversat Pacificul ascuns in trenul de aterizare al unui avion!

Un tanar in varsta de 16 ani a supravietuit miraculos, dupa ce a traversat Oceanul Pacific, din California in Hawaii, ascuns in trenul de aterizare al unei aeronave.

Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fugit de acasa, iar pentru ca nu avea bani de bilet s-a ascuns in compartimentul depresurizat din zona trenului de aterizare. Medicii au sarit imediat sa ii acorde primul-ajutor, atunci cand a fost descoperit de autoritati.

Potrivit The Guardian, doctorii si cei care l-au gasit pe tanar se intreaba cum a supravietuit acesta unui zbor de 5 ore pe o distanta de peste 3.500 de kilometri, la temperaturi in jur de -62 de grade Celsius.

Avion

„Povestea lui ne-a uimit! Pare a fi un miracol! Pare sa nu aiba niciun fel de rana grava! Nu isi aminteste nimic din timpul zborului, insa e uimitor ca a supravietuit atat!“, a declarat agentul special FBI, Tom Simion.

_____

CITESTE SI:

Adorabil! Cum reactioneaza aceasta fetita cand parintii o invata sa nu primeasca dulciuri de la straini! – VIDEO

A supravietuit in mod miraculos! Un copil de patru ani a scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc!

_____

Baiatul a fost incredintat serviciilor pentru protectia copilului, iar in cazul sau se va derula o ancheta pentru a se afla in ce conditii a fugit de acasa.

Nu toti cei care au mai incercat asta au supravietuit

In luna august a anului trecut, un adolescent care avea in jur de 13-14 ani a supravietuit unei incercari asemanatoare, dupa un zbor de 35 de minute. Atunci, medicii au pus faptul ca a scapat cu viata pe seama duratei scurte a zborului.

Avion

In 2010, un alt tanar in varsta de 16 ani a murit dupa ce s-a ascuns in trenul de aterizare al unui avion care a plecat din Charlotte, Carolina de Nord, spre Boston. In 2012, un barbat care a incercat acelasi lucru a murit dupa ce a cazut din avion direct pe una din strazile Londrei.

R.O.
 

Citește și...