Povestea sfâșietoare a tinerilor care au murit în accidentul de la Movileni. „Îngerii din cer ni te-au luat”

Publicat: 31/07/2018 | 12:58

Iulian şi Mădălina, un băiat de 23 ani şi o fată de 18, au murit într-un cumplit accident petrecut luni seară la Movileni, pe un drum din judeţul Olt. (Console si accesorii gaming) Familiile celor doi tineri se pregătesc acum de înmormântare.

Pe drumul dintre Movileni şi Potcoava, tânărul de 23 de ani a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus. (DETALII AICI).

Potrivit rudelor, miercuri, trupurile neînsufleţite vor fi ridicate de la Morga Slatina.  (Cele mai bune oferte laptopuri)

Iulian lucra de ceva timp la unul dintre barurile din Movileni, localitatea sa natală, iar Mădălina, iubita lui, aflată în plasament la o familie din Chiţeasca, Scorniceşti, era încă elevă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”.

„Realitatea nu o putem accepta”

Prietenii le scriu acum mesaje pe conturile de soacilizare.

„Dacă viaţa ne-ar putea oferi încă o dată şansa de a mai trăi, clipele ce au fost şi s-au risipit. Se spune că trebuie să trăieşti clipa, însă viaţa nu a putut ierta, tu eşti sus acolo printre îngeri, ne-a rămas doar amintirea ta. De multe ori viaţa e de neînţeles, ea nu iartă, iar noi nu avem de ales. Este ultimul tău drum, te-am pierdut, amintirea se aşterne în trecut. Ieri erai un suflet nevinovat, iar acum îngerii din cer ni te-au luat. Purtăm în gând mereu amintirea ta, realitatea nu o putem accepta, ieri erai cu noi, acum nu mai eşti. Ce-am trăit cândva au rămas doar poveşti…!”, a scris o prietenă.

„Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost o fată minunată şi un suflet bun, 18 ani şi un viitor în față. Nu te vom uita niciodată!”, este un alt mesaj.

“Dumnezeu să vă odihnească în pace, ati plecat mult prea devreme”, a scris un alt cunoscut al celor doi.

Citește și...