Povestea transferurilor lui Marius Niculae si Gicu Grozav! Cum au reusit “cainii” sa-i aduca pe fostii atacanti de la nationala!

Publicat: 10/01/2015 | 12:52
Povestea transferurilor lui Marius Niculae si Gicu Grozav! Cum au reusit “cainii” sa-i aduca pe fostii atacanti de la nationala!

Dinamo a reuist sa dea lovitura pe piata transferurilor si i-a adus pe Marius Niculae si Gicu Grozav. Interesante este felul in care s-au facut achizitiile, iar “cainii” au speculat situatiile contractuale ale celor doi fotbalisti de calibru.

Dinamo a reusit doua transferuri de rasunet in aceasta pauza competitionala. Marius Niculae si Gicu Grozav, doi atacanti care in trecut au facut istorie in Liga 1, au semnat cu formatia din “Stefan cel Mare” si au fost prezentati de “caini”.

Interesanta este metoda prin care “cainii” au reusit sa-i convinga pe jucatori, una brevetata de Nicolae Stanciu la Targu Mures. Astfel, ce doi au vrut sa joace la Dinamo pentru sase luni. Iar similitudinile continua, asta pentru ca fostii atacanti de la echipa nationala sunt in litigiu cu formatiile la care au evoluat in trecut. In aceste conditii, Niculae si Grozav au fost de acord sa evolueze in “Groapa”, asta dupa ce si-au incheiat socotelile unilateral cu Hoverla ( Niculae), respectiv Terek Grozny (Grozav).

In trecut, Grozav a jucat la Universitatea Cluj si Petrolul
In trecut, Grozav a jucat la Universitatea Cluj si Petrolul

Dinamo nu risca nimic

Practic, “cainii” au reusit sa puna mana pe doi jucatori foarte valorosi si nu risca nimic. In cazul in care vor pierde litigiile cu Hoverla si Terek, cei doi elevi ai lui Mihai Teja vor suporta penalitatile pecuniare din buzunarul lor, iar formatia din “Stefan cel Mare” nu va fi suspendata sau amendata. Asta pentru ca UEFA si FIFA le permite fotbalistilor aflati in procese cu echipele sa primeasca o carte verde temporara, asta pana cand Tribunalul de Arbitraj Sportiv se pronunta.

Gicu Grozav a fost unul dintre preferatii lui Victor Piturca la nationala Romaniei
Gicu Grozav a fost unul dintre preferatii lui Victor Piturca la nationala Romaniei

 

CITESTE SI:

O noua revenire surprinzatoare la Dinamo! Dupa Marius Niculae, un alt jucator crescut in “Groapa” se intoarce in haita “cainilor”

ULTIMA ORA! Transferul iernii in Liga 1: Marius Niculae a batut palma cu Dinamo!


Niculae a fugit de razboi, Grozav nu a mai jucat de 10 luni

Marius Niculae

Marius Niculae a evoluat in trecut in Ucraina, la Hoverla, insa dupa ce in tara vecina a inceput razboiul, “Sageata” si-a facut bagajele si s-a transferat in liga a doua turca, la Sanliurfaspor. Nu a evoluat in niciun meci oficial, iar acum ales sa se intoarca la Dinamo, echipa la care s-a format. Gicu Grozav a crezut ca, cel putin din punct de vedere financiar, prinde transferul vietii la Terek Grozny. Nu a fost asa, iar fostul varf de la Petrolul si “U” Cluj nu a jucat si a preferat sa plece, insa fara acordul formatiei care a platit pentru el 2,7 milioane de dolari.