„Praduitorilor, sunteti smecheri fara fapte” Nici nu iti poti inchipui ce debiteaza Versace la New York!

Publicat: 03/07/2014 | 19:49

Andrei Versace, zis Chioru’, loveste din nou! Dupa ce s-a pozat in masinile de lux ale prietenilor si cu sticle de sampanie scumpe, a trecut la alt nivel. El s-a filmat la New York, de unde le-a transmis dusmanilor sai numai “de bine”.

Versace a ajuns in America, eveniment pe care extravagantul personaj a tinut sa-l faca public intr-o maniera personala inconfundabila. El s-a filmat pe strada, in timp ce li se adresa dusmanilor sai din Romania. Chioru’ ii ia la rost pe cei despre care a auzit ca-l barfesc si le transmite mesaje numai “de bine”.

Extravagantul personaj spune ca nu se va intoarce prea curand in tara
Extravagantul personaj spune ca nu se va intoarce prea curand in tara

“Alo, bai, praduitorilor, ce faceti, ma? Va place in tara sa va mancati de c.r. intre voi acolo? O sa mai aveti un pic si o sa le sifonati si pe mamele voastre. Bucurestioul, orasul cu milionari de carton si smecheri fara fapte. Cam asta inseamna Bucurestiul. Pe mine, oricum, prea curand pe acolo nu o sa mai vedeti. Va pup”, li se adreseaza Versace celor care au ramas acasa.

Versace n-a ratat ocazia de a face o sedinta foto nocturna, cu ochelarii de soare la ochi
Versace n-a ratat ocazia de a face o sedinta foto nocturna, cu ochelarii de soare la ochi

 

“Va bate foamea la usa”
Chioru’ are grija sa se laude cat de bine ii merge si isi ia peste picior potentialii inamici. ,,Eu stau bine aici. Daca e, sa imi spuneti sa va fac un transfer bancar , ca nu prea aveti de mancare unii dintre voi am auzit, iar cu restul o sa ma ocup personal cand o sa vin acasa, nu va faceti probleme!”, isi ameninta Andrei Versace rivalii. Mai mult, el are grija sa-si scoata in evidenta pretinsele calitati, tocmai pentru a-i pune intr-o lumina proasta pe cei care mor de grija lui.

De peste Ocean, Chioru' le-a transmis mesaje de amenintare dusmanilor sai
De peste Ocean, Chioru’ le-a transmis mesaje de amenintare dusmanilor sai

“Alo, va salut, dragi prieteni de la Bucuresti, unde va bate foamea la usa, v-a intrat deja foamea pe sub usa, cred. Am auzit ca va preocupa mult de tot soarta asta a mea. Ce sa va zic? Nu va faceti griji, sunt in regula, am doua maini, am doua picioare, mai am si un cap pe umeri, spre deosebire de multi dintre voi”, mai spune Andrei Versace pe una dintre cele trei inregistrari facute la New York .

Andrei Versace a ajuns la New York
Andrei Versace a ajuns la New York

 

“V-as arunca in fantana, ca sunteti prea jegosi”
Discursul sau impotriva dusmanilor se incheie in acelasi ton razbunator. “Salut, dragi prieteni, de la World Trade Center, unde au fost Twin Towers si unde acum e fantana asta unde v-as arunca pe multi dintre voi ca sunteti prea jegosi. In rest, numai bine. Ma duc sa ma mai plimb pe aici”, este finalul unui monolog incredibil, marca Andrei Versace. (C.V.)
CITESTE SI:

A fost noaptea lui! Prima femeie care se lasa sarutata de Versace “Chioru`”

Ultima aroganta a lui Andrei Versace! A incalecat pe-o sa si…

Citește și...