Preludiul unui scandal sexual de proportii! Inca din cursul zilei, Liviu Guta se dadea la glume cu Simona Trasca

Publicat: 26/06/2014 | 11:11

Miercuri noapte, Liviu Guta a ajuns protagonistul unui scandal sexual de mare amploare. Manelistul a fost acuzat ca ar fi incercat sa o violeze pe Simona Trasca. O scena din cursul zilei prevestea parca tot ce avea sa se intample.

Au plecat impreuna spre Sighisoara si parea ca vor avea parte de cateva zile ca intre prieteni, insa, totul s-a terminat prost. Simona Trasca si Liviu Guta se aflau alaturi de Serghei Mizil la niste filmari, cand intre ei a izbucnit un scandal de proportii. In miezul noptii, manelistul a intrat cu forta peste blonda si ar fi incercat sa o violeze.

Pe drum, Liviu Guta a facut cateva glume cu tenta sexuala
Pe drum, Liviu Guta a facut cateva glume cu tenta sexuala

Dupa ce i-a spart usa, acesta ar fi sarit peste ea in pat si i-ar fi pus mana la gura pentru a-i acoperi tipetele disperate. Atunci cand Simona a reusit sa scape din aceasta situatie, a chemat Politia, care a venit in cateva clipe la fata locului.

Intregul scandal i-a lasat masca pe apropiatii celor doi, care nu s-ar fi asteptat niciodata la asemenea “nebunie”. Noi am aflat un amanunt care putea prevesti tot ceea ce s-a intamplat peste noapte la Sighisoara. Nimeni nu s-ar fi gandit, insa, ca se va ajunge atat de departe.

Aceasta este usa pe care Liviu Guta i-a spart-o Simonei Trasca in creierii noptii
Aceasta este usa pe care Liviu Guta i-a spart-o Simonei Trasca in creierii noptii

CITESTE SI

A poftit la ea in creierii noptii si a vrut sa o ia cu forta! Liviu Guta, acuzat de tentativa de viol de o blonda celebra

E inconstienta! Simona Trasca, gest extrem de pe patul de spital. Vezi aici de ce a fugit cu taxiul, la cateva ore dupa operatie!

Liviu Guta s-a pregatit de razboi! Manelistul si-a tras vesta de militar si este gata sa plece la lupta

Simona, Serghei Mizil si George Papari au mers la Sighisoara cu masina manelistului, acesta fiind si cel care a condus din Capitala si pana in inima Transilvaniei. Tot drumul, atmosfera a fost una extrem de relaxata, s-a ras si s-a cantat de mama focului. La un moment dat, cei patru prieteni au inceput sa fredoneze melodia “Hai, vino iar in gara noastra mica” a lui Gabriel Dorobantu, iar manelistul a avut grija sa strice refrenul.

Pana ca Liviu Guta sa faca gestul necugetat, lucrurile intre el si Simona erau foarte ok
Pana ca Liviu Guta sa faca gestul necugetat, lucrurile intre el si Simona erau foarte ok

Ori de cate ori se canta “Hai vino iar in gara noastra mica,/ saruta-ma sa vezi cat mi-e de frica”, acesta inlocuia ultimul vers cu “Priveste-ma sa vezi cat e de mica”, facand referire la organul sexual masculin. In plus, ori de cate ori rostea aceste cuvinte, privea in directia Simonei.

A.D.