Premierul a decis azi soarta şefului Poliţiei Române! Ce se întâmplă cu Bogdan Despescu

Publicat: 10/01/2018 | 13:47

Şeful Poliţiei Române s-a întâlnit cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria. Bogdan Despescu şi-a prezentat raportul de activitate, după ce ministrul Carmen Dan a propus ieri demiterea lui. Toate acestea s-au petrecut în urma scandalului izbucnit după ce s-a aflat că bărbatul care a agresat doi fraţi într-un lift lucra la Brigada Rutieră.

Citeşte şi: Ce explicaţie le-a dat poliţistul pedofil anchetatorilor pentru faptele sale: „Nu mai simţeam plăcere când vedeam femei”

Mihai Tudose a decis să nu îl demită pe şeful Poliţiei Române. Mai mult, premierul României l-a şi lăudat pe Bogdan Despescu pentru rapiditatea cu care a fost prins pedofilul.

„Am avut o discuţie cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul (…). Am înţeles de pe surse că noua propunere şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia. Şi l-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa (…) pentru remedierea situaţiei”, a declarat Mihai Tudose, potrivit Antena 3.

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, că a transmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române, ea spunând că este total nemulţumită de explicaţiile pe care le-a primit din partea Poliţiei Române în cazul poliţistului pedofil.

Citeşte şi: Un deputat cere demisia ministrului Afacerilor Interne, după ce acesta l-a demis pe şeful Poliţiei Române: „l-au trebuit 48 de ore ca să recunoască un coleg pedofil la televizor”

Citeşte şi: „Concubina” poliţistului pedofil este, de fapt, cea de-a doua soţie? „Soţul meu nu face aşa ceva! El iubeşte copiii!”

Poliţistul de la Brigada Rutieră a agresat sexual doi fraţi în dimineaţa zilei de 5 ianuarie

Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele. În vârstă de 47 de ani, suspectul lucrează în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

În weekendul care tocmai s-a scurs anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Aproape 100 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Toate astea, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.

 


 

Citește și...