Premierul Romaniei, Victor Ponta, intalnire de gradul zero cu cel mai puternic om din lume! Vezi FOTO

Publicat: 11/12/2013 | 00:52
Premierul Romaniei, Victor Ponta, intalnire de gradul zero cu cel mai puternic om din lume! Vezi FOTO

Premierul Victor Ponta, aflat la Johannesburg, a avut o intalnire cu presedintele american Barack Obama, cu care a discutat timp de 15 minute, in tribuna stadionului in care a fost organizata ceremonia in memoria lui Nelson Mandela.

Victor Ponta - 2

Surse din delegatia premierului afirma ca discutia a avut loc intr-o loja a stadionului, dupa ce presedintele american si-a sustinut discursul in memoria lui Nelson Mandela, premierul Ponta fiind prezentat lui Obama de catre fostul prim-ministru britanic Tony Blair.

Victor Ponta - 3

In timp ce presedintele Obama isi sustinea discursul, Ponta s-a apropiat de Tony Blair, cu care are o relatie apropiata, iar la finalul discursului amandoi s-au indreptat spre presedintele SUA, Ponta fiind prezentat acestuia de catre Tony Blair.

Victor Ponta - 4

Premierul Victor Ponta a confirmat intalnirea cu Obama, adaugand ca nu a discutat „nimic oficial” cu acesta.

Victor Ponta - 5

Victor Ponta - 6

Tot in tribuna stadionului din Johannesburg, premierul Ponta a avut scurte discutii cu presedintele francez, François Hollande, si cu premierul britanic, David Cameron, iar fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu, care a mers cu Ponta in Africa de Sud, s-a imbratisat cu fostul presedinte american Bill Clinton.

R.N.

Citește și...