Premonitie macabra a lui Sergiu Nicolaescu! Ce sustine sora regizorului ca urma sa se intample cu o saptamana inainte sa moara!

Publicat: 15/04/2014 | 12:12

Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi acum mai bine de un an, iar de atunci, sora sa si sotia se cearta pe averea sa. Se pare ca testamentul ar fi unul fals, mai ales daca e sa ne luam dupa spusele Iolandei care sustine ca regizorul voia sa divorteze. 

In ianuarie anul trecut, lumea cinematografiei romanesti pierdea cel mai mare regizor pe care l-a avut vreodata. Sergiu Nioclaescu a plecat dintre noi din cauza unei complicatii medicale, iar in urma sa a ramas un testament prin care acesta isi impartea avere.

iolanda nicolaescu

Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor, crede ca actul este fals, intrucat regizorul nu ar fi lasat-o pe drumuri. “Eu si Sergiu am avut o relatie cum rara vezi intre frati. Nu avea cum sa-I lase ei tot, mai ales ca el isi dorea sa divorteze. Chiar cu o saptamana sau doua inainte sa moara a venit la mine si mi-a spus ca nu se mai intelege cu Dana si ca ar vrea sa divorteze”, a declarat Iolanda Nicolaescu, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi anul trecut, in luna ianuarie
Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi anul trecut, in luna ianuarie

Femeia a contestat in instanta testamentul, insa nici pana in ziua de azi nu s-a stabilit cand se va judeca procesul. “Oricate reclamatii am facut, inca nu am un raspuns de la Judecatorie. Banii mi i-au cerut. Imi cerusera 28.000 de lei, cheltuieli de judecata, dar avocatul a spus ca nu am de unde, caci am pensie de 670 de lei. Si atunci au scazut la 3.000 de lei, in trei rate. Acum, de curand, am platit rata doi, dar inca nu mi-au zis data procesului. Judecatoria asta isi bate joc de oameni”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu.

Argintaria ei este la Dana Nicolaescu si o vrea inapoi

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

Chiar daca procesul va fi unul de durata, sora marelui regizor este hotarata sa mearga pana in panzele albe pentru a-si face dreptate. “Nu renunt la proces. Cum sa renunt? Nu se poate! Eu inteleg, ea s-a maritat cu fratele meu, treaba ei, eu nu m-am bagat, tocmai ca sa nu-mi reprozseze ceva. Dar un om care vine cu o pisica in brate si cu nimic altceva, acum vrea sa raman cu tot. Cu ea nici nu a facut nimic. Cu prima nevasta a facut casa de la mare, cu ea absolut nimic. Cand Sergiu a chemat la masa niste actori francezi, am luat de la mine argintaria, tavi de argint, lucruri mai deosebite. Cand ii placea ceva, ii dadeam, ca era fratele meu mai mic. Si acum toate astea sa ramana cui? Nu se poate asa ceva”, ne-a spus femeia, revoltata de situatie.

Nu se desparte de poza fratelui sau

iolanda nicolaescu

Iolanda si Sergiu Nicolaescu au fost foarte apropiati, iar femeia ii simte lipsa, in fiecare zi. Pentru ca dorul sa fie mai usor de suportat, aceasta poarta mereu la gat un medalion cu poza marelui regizor. “Nu ma despart niciodata de el”, ne-a spus doamna Iolanda.

iolanda nicolaescu

Mai mult decat atat, femeia are in toata casa poze cu regretatul artist, ba chiar si cu sotia acestuia, chiar daca cele doua femei nu s-au inteles niciodata si nu prea s-au avut la suflet mai deloc.

CITESTE SI

Sora lui Sergiu Nicolaescu nu renunta la lupta cu vaduva regizorului! Afla ce au decis judecatorii

Sora lui Sergiu Nicolaescu a facut un pas URIAS! Poate anula testamentul lasat de fratele ei: “M-au ajutat prietenii”

O lume intreaga il stie sub numele de Sergiu Nicolaescu, dar regizorul avea alt nume! Am aflat exact ce scria in bulentinul lui

Sufletul maestrului nu-si gaseste linistea! La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, sora si sotia lui sunt tot la cutite

Va scrie o carte despre viata familiei sale

iolanda nicolaescu

Satula de toate rautatile celor din jur, cu privire la viata sa, dar si la cea a fratelui sau, regretatul regizor Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu a decis sa scrie o carte. “In ultima perioada tot felul de oameni isi dau ca parerea despre viata mea si a familiei mele. Am auzit foarte multe minciuni despre noi, dar mai ales depre fratele meu, lucru care ma supara extrem de tare. Tocmai de aceea, am hotarat sa scriu o carte despre familia noastra, ca sa vada toata lumea cine suntem exact. Ca nu am fost adunati de pe strada sau mai stiu eu ce”, a declarat Iolanda Nicolaescu, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

 

F. Coman
 

Citește și...