Președintele PSD Marcel Ciolacu acuză PNL pentru măsurile de criză: ”S-a întors PDL cu austeritatea!”

Publicat: 09/04/2020 | 19:57
Președintele PSD Marcel Ciolacu acuză PNL pentru măsurile de criză: ”S-a întors PDL cu austeritatea!”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză PNL de „ticăloșie și interese ascunse” într-o postare făcută joi pe Facebook. El susține că „PNL nu mai există, s-a întors PDL cu austeritatea” şi a afirmat că „băgarea forţată a României în şomaj” nu este o soluţie.

PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea! În 2010, experimentul austerităţii şi-a dovedit eşecul! A-l repeta acum înseamnă prostie, ticăloşie şi interese ascunse sub umbrela stării de urgenţă. La fel, nu reeditaţi scenariul prost prin care aţi învrăjbit atunci privatul contra statului şi invers! Nu distrugeţi din nou România! Dacă nu ştiţi ce şi cum să faceţi, luaţi exemplul de la celelalte state! Toate injectează munţi de bani în economie pentru a-şi salva atât sistemul privat, cât şi producţia internă. În plus, toate promovează soluţii sociale concrete şi curajoase pentru toate categoriile afectate. Băgarea forţată a României în şomaj nu este o soluţie, chiar dacă e tot ce aţi putut găsi„, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că încet, încet poporul începe să vadă „adevărata faţă” a celor de la guvernare. „În timp ce îi ţineţi pe români în case – fără să îi şi testaţi – românii văd cum faceţi angajări pe şest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu bună ştiinţă, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziţii total netransparente şi din ce în ce mai controversate. Nu sunteţi veşnici! Nu veţi scăpa de răspundere„, a mai afimat Marcel Ciolacu.

Citește și...