Prietena Ioanei Condea, macinata de traume! Asteapta sa se intample asta din moment in moment: “Il visez noaptea si…”

Publicat: 08/01/2015 | 18:00
Prietena Ioanei Condea, macinata de traume! Asteapta sa se intample asta din moment in moment: “Il visez noaptea si…”

Florentina Tanase, prietena Ioanei Condea, inca este macinata de traumele prin care a trecut in Germania. Femeia spune ca inca mai viseaza noaptea bataile pe care le lua, iar din clipa in clipa asteapta sa fie sunata.

Tanara trebuie sa mearga in Germania pentru a da declaratii la politie in legatura cu cele intamplate in noaptea in care Ioana a fost mutilata.

Florentina tanase

“Astept sa ma sune ca trebuie sa plec la audieri! Eu am mai tinut legatura cu maica’sa si cu taica’su, atatat tot! Parintii lui sunt suparati, necajiti, atata tot! Daca vor sa vina sa o vada pe cea mica, sa vina sa o vada, dar nu au spus asta pana acum.”, a declarat Florentina pentru “La Maruta”.

Ioana si Florentina erau prietene bune
Ioana si Florentina erau prietene bune

Florentina e foarte fericita ca a reusit sa fie alaturi de copilul ei cand a implinit un an.

“A facut un an pe 22 decembrie, iar eu am fost prin casa. Ma striga deja mama prin casa, ne-am obisnuit una cu alta! Stau toata ziua cu ea!”, a mai spus tanara.

Vrea sa isi refaca viata

Florentina si-ar dori sa isi gaseasca de lucru cat mai repede, mai ales ca la masa familiei sale este acum “inca o gura in plus de hranit”.

Florentina Tanase

“Este greu, dar totusi ne descurcam cum putem! Eu stiu si am mai lucrat in croitorie! O sa imi caut ceva!”, a mai declarat tanara.

Viseaza in fiecare noapte ce s-a intamplat in Germania

Florentina sustine ca inca mai viseaza tragedia prin care a trecut. Tocmai pentru a taia orice legatura cu trecutul, tanara vrea sa divorteze urgent.

Revedere Florentina Tanase

“Noaptea mai visez, dar usor usor trece! Dupa ce o sa ma intorc din Germania, o sa depun si actele de divort, vreau sa divortez cat mai repede de el!”, a incheiat Florentina.

R.O.

 

Citește și...