Prietena Ioanei rupe tacerea! Marturia Florentinei despre ce s-a intamplat in ziua fatidica! “Eu am gasit-o…”

Publicat: 28/11/2014 | 19:14
Prietena Ioanei rupe tacerea! Marturia Florentinei despre ce s-a intamplat in ziua fatidica! “Eu am gasit-o…”

Prietena pe care toata lumea o acuza ca a dus-o pe Ioana, pacalind-o, sa se prostitueze in Germania a vorbit in premiera, vineri seara. Tanara spune ca ele isi vindeau trupul de buna voie.

Florentina a povestit ca ea a ajuns sa se prostitueze fara sa fie obligata de cineva anume. Mai mult, sotul ei nu are nicio legatura cu prostitutia, el ocupandu-se de comertul cu masini. Tanara spune ca Ioana stia la ce vine in Germania.

Ioana Condea

“Sotul meu a spus ca nu-i convine si a luat legatura cu ai mei si le-a spus ca eu fac prostitutie! Nu am convins-o eu pe Ioana! Ea stia de chestiile astea ca se fac bani. Ea mi-a spus ca si tatal baiatului ei a vrut sa o duca in Austria si in tara o ducea la strada!”, a declarat Florentina in emisiunea “La Maruta”.

Ea este Florentina, prietena Ioanei
Ea este Florentina, prietena Ioanei

Fata a fost si cea care a gasit-o pe Ioana intr-o stare critica, insa povestea ei e greu de crezut.

OIoana Condea

“Eu cand am gasit-o am crezut ca doarme, am lasat-o putin, iar cand am vazut ca nu se mai trezeste, m-am dus sa vad ce se intampla. Sotul meu nu a fost chemat la politie, eu am fost chemata si cumnatul meu pentru ca el a venit cu mine in casa. Nu am vizitat-o la spital pentru ca nu am avut bani.”, a mai povestit Florentina.

Are un mesaj pentru mama ei

Tanara a avut si un mesaj pentru mama ei, care s-a suparat foarte tare cand a auzit ce spune Florentina.

Ioana Condea

“Am plecat, mama, am plecat. Trebuia sa imi fac si eu viata mea. (…) Nu mi-e frica, mama, mie nu are ce sa mi se intample. Normal ca m-a socat cand am gasit-o asa! As vrea ca Ioana sa isi revina sa spuna cine a facut asa ceva. Stiu ca a fost in coma, ca are operatii, cam atat!”, a mai spus fata.

R.O.

Citește și...