Prietenia s-a transformat in RĂZBOI! Bianca il dă in judecata pe Mircea N. Stoian: „Vrea să-mi bage pumnul in gura pentru că…”

Publicat: 07/11/2013 | 18:11
Prietenia s-a transformat in RĂZBOI! Bianca il dă in judecata pe Mircea N. Stoian: „Vrea să-mi bage pumnul in gura pentru că…”

Bianca Slav si Mircea N.Stoian au ajuns dusmani de moarte. Sătulă să-l audă pe jurnalist vorbind despre ea, roscata i-a trimis acestuia o notificare prin care i-a interzis asta.

Bianca Slav vrea să-l determine pe Mircea N Stoian să nu mai vorbească niciodată despre ea la TV. Ea i-a trimis o notificare si anuntă că il va in judecată dacă el va continua să-i aducă numele in discutie.

Pe de altă parte, jurnalistul nu e deloc afectat de acest lucru si spune că are de gand să spuna mereu ce gandeste, neingrădit.

„Notificarea e făcută cu un executor. E problema ei, vrea si imi bage pumnul in gură pentru că se apropie divortul. Sunt lucruri pe care eu le-am descifrat din comportamentul ei, dar am si niste surse despre care nu vreau să vorbesc.

bianca dragusanu

Mi-am format o opinie personala pe care am dreptul să o sustin. I-am intrat cumva in casă? Vom asista la divort undeva intre februarie si martie. Iti dau si un motiv: presiunea pe cuplul Slav.

O văd din nou măritată, poate chiar cu o iubire mai veche, poate Adi Cristea. Nu dau doi bani pe aceasta notificare. O  să vorbesc in continuare despre ea, asta e meseria mea, din asta imi castig existenta. In cazul ei, trebuie să vedem dacă aceasta casatorie este din iubire, asa cum spune ea, sau pentru publicitate„, a spus Mircea N Stoian pentru „La Mărută”, unde a si rupt notificarea primită de la Bianca.

bianca dragusanu

 

C.V.