Prigoana a crezut ca nu aude bine! Copiii i-au zis ca s-au dus la mormantul lui Arsenie Boca si s-au rugat sa le dea Dumnezeu un..

Publicat: 26/03/2015 | 16:40

I-a cedat custodia copiilor, dar nu e deloc multumit de felul in care sotia ii creste baietii. Prigoana a luat foc atunci cand a vazut imaginile din CANCAN.ro, in care cei mici se tavalesc prin noroi, avand numai cuvinte grele la adresa mamei.

Celebra prezentatoare TV a declarat saptamana trecuta, pentru CANCAN.ro, faptul ca pleaca impreuna cu baietii ei la Herculane, pentru ca acestia sa nu mai planga dupa piscina lui Prigoana, dupa cum ea insasi s-a exprimat. Ei bine, se pare ca balaceala a lipsit cu desavarsire din programul lui Maximus si al lui Eduard, baietii bifand doar o iesire in natura, cu mama si cu bunica lor.

In timp ce au urcat dealul, copiii au cazut de mai multe ori
In timp ce au urcat dealul, copiii au cazut de mai multe ori

Acolo, au urcat pe un delusor si au cazut de mai multe ori, s-au tavalit prin noroi siprin iarba, dupa care au mancat dintr-o punga de floricele, fara sa se mai spele pe maini. Imaginile publicate azi noapte de CANCAN.ro i-au stranit reactii vehemente lui Prigoana.

Unul dinte baieti s-a tavalit prin iarba cateva minute bune
Unul dinte baieti s-a tavalit prin iarba cateva minute bune

 

“Nu are instinctul matern dezvoltat”

Desi i-a cedat custodia copiilor, afaceristul nu e deloc multumit de felul in care prezentatoarea TV isi creste baietii:Pai ea s-a dus la Herculane pentru ca avea interes, a facut acolo o przentare de moda. S-a dus sa se distreze ea si sa stea la sprituri, nu ca sa duca baietii la piscina. Ea mereu a fost neglijenta cu copiii, nu stie sa aiba grija de ei. 100 de zile pe an numai eu am avut grija de copii si am fost plecat cu ei in vacante, ea nu are instinctual matern dezvoltat. Duminica a fost cu copiii la nu stiu ce mormant, in Hunedoara (n.r. la Arsenie Boca) si s-a intors cu ei luni dimineata.

Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu
Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu

Ca faci opt ore pe drum de acolo. Am sunat la scoala si mi s-a spus sa nu ma duc, ca nu sunt copiii la ore. I-am vazut pe copii ieri si mi-au povestit ca s-au dus la mormant si s-au rugat la Dumnezeu sa le aduca un telefon Iphone 6 Plus. Pai asta e educatie?”, a declarat Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro.

Si saptamana trecuta, prezentaoarea TV a stat la restaurant pana dupa miezul noptii
Si saptamana trecuta, prezentaoarea TV a stat la restaurant pana dupa miezul noptii

 

CITESTE SI:

Imaginile care il vor scandaliza pe Prigoana! Cum au fost filmati copiii lui tavalindu-se in mocirla si “intoxicati” cu fum
 

A stat la restaurant pana dupa miezul noptii

 

Prezentatoarea TV si-a petrecut seara de miercuri cu solistul Gazi Demirel, la un restaurant, plecand spre casa dupa miezul noptii, cu mancare la pachet, dupa cum se vede in fotografiile realizate de paparazzii CANCAN.ro. Si aceste imagini l-au infuriate pe Prigoana:

Prezentatoarea TV a luat mancare la pachet
Prezentatoarea TV a luat mancare la pachet

“Eu i-am dat custodia ei, nu maica-sii. Dar ei ii place sa stea la sprit. Astazi i-a dus pe copii la scoala la ora 12, in loc de 11, ca probabil nu s-a trezit la timp”, ne-a mai spus Prigoana.
 

M.P.

Citește și...