Prigoana si Bahmu se ceartă din cauza lui Mihai. Fostul iubit vrea cu disperare să se impace cu Adriana: „Să sufere in tăcere”

Publicat: 28/05/2013 | 18:25
Prigoana si Bahmu se ceartă din cauza lui Mihai. Fostul iubit vrea cu disperare să se impace cu Adriana: „Să sufere in tăcere”

Telenovela Bahmu-Prigoană este departe de a se fi incheiat, ba chiar are un nou personaj.

Mihai, fostul iubit al Adrianei, nu poate accepta ideea că cea pe care o iubeste s-a intors la sotul ei. Acesta continuă să-şi posteze pe Facebook mesaje cu aluzie la Adriana, insinuând că fosta lui iubită este nefericită si că se gândeşte tot la el.

Desi Camelia Enciu, cea mai bună prietenă a lui Bahmu, l-a rugat pe Mihai să inceteze cu aceste lucruri, omul nu s-a lăsat, ba chiar a inceput să o atace pe coafeză. Tot pe pagina de Facebook, el a postat un mesaj ce-i pare adresat Cameliei, si in care spune că ea si-a vandut prietenia. Coafeza il sfătuieste pe acesta să accepte decizia luată de Adriana si să se resemneze, deoarece Bahmu nu se va impăca niciodată cu el.

„Nu am cum să fiu alături de Mihai, eu sunt alături de Adriana, indiferent de hotărârile pe care le va lua in viaţă. Cu ea sunt prietenă de 6 ani, cu el de câteva luni. Ea nu se va intâlni niciodată cu Mihai. Sunt sută la sută sigură.

Mie ieri Mihai mi-a promis că nu va mai face niciun comentariu, dar văd că nu e asa. Ar trebui să aibă orgoliu, să-i respecte decizia. Ar trebui să sufere in tăcere”, a declarat Camelia Enciu la Happy Hour.

bahmu

Intrebată de Măruţă dacă Mihai a băgat ceartă in casa celor doi, Enciu a confirmat.

„Bineinteles că da, sunt lucruri normale. Există reactii in casa lor. Domnul Prigoană face eforturi să fie bine. Se joacă cu copii, are activităţi mai multe cu ei, stă mai mult cu Adriana si e interesat de ea. Adriana nu este cea mai fericită. Este multumită de alegerea făcută”, a mai spus prietena vedetei TV.

bahmu

mitea

 

C.V.

Citește și...