Prima declaratie a Cristinei Stamate dupa ce a fost operata pe cord deschis! „Este printre cele mai grele…”

Publicat: 26/01/2015 | 20:13
Prima declaratie a Cristinei Stamate dupa ce a fost operata pe cord deschis! „Este printre cele mai grele…”

Cristina Stamate a trecut prin clipe grele, dupa ce zilele trecute, a fost operata pe cord deschis. In urjma cu putin timp, actrita aavut puterea sa dea primele declaratii despre interventie.

Interventia chirurgicala a decurs bine, iar celebra actrita asteapta cu nerabdare sa fie externata si sa mearga acasa. „Singura persoana din lume care mi-a tinut inima în mâini este domnul doctor Horatiu Moldovan. Mi-a facut-o bine”, a spus Cristina Stamate, de pe patul de spital.. Aceasta a adăugat: „E printre cele mai grele operaţii din chirurgia cardiacă”.

cristina stamate

Medicul este optimist in privinta recuperarii actritei. „Dumneaei a ales momentul operaţiei, întrucât se ştiau simtomele”, a spus medicul care a operat-o pe actriţă.

Citeste si

Ultima ora! Cristina Stamate a fost operata pe cord deschis. Afla cum se simte celebra actrita

Cristina Stamate, impătimită după jocurile de noroc. Merge la păcănele ca să se relaxeze: „Joc banii mei”

Se relaxeaza la pacanele

Cristina Stamate este o impatimita a jocurilor de noroc si merge la pacanele sa se relaxeze. Actrita a fost fotografiata de paparazzi Cancan.ro in timp ce juca la pacanele, iar ea a recunoscut ca si-a facut un obicei din a merge in localurile in care-si poate satisface acest capriciu. Ea marturisea ca joaca pentru a se destresa.

L.L

Citește și...