Prima reactie a amantului lui Bahmu dupa ce Adriana a bagat din nou divort de Prigoana! „Am vorbit cu ea sa…”

Publicat: 06/01/2015 | 14:47
Prima reactie a amantului lui Bahmu dupa ce Adriana a bagat din nou divort de Prigoana! „Am vorbit cu ea sa…”

De la an la an, viata Adrianei Bahmuteanu pare trasa la indiggo. Aflata din nou in pragul divortului, vedeta e nevoita sa se descurce singura. Surprinzator, in aceste momente delicate, Bahmu primeste o lovitura si din partea lui Mihai, fostul iubit.

Zilele trecute, dupa o perioada de tensiuni in cuplu, Adriana Bahmuteanu si-a luat copiii si a plecat din casa sotului sau, amenintand ca urmeaza sa depuna actele de divort. Situatia parca este copia fidela a ceea ce s-a intamplat in urma cu doi ani, cand vedeta TV a recurs fixla acelasi gest, astfel ca putini au fost cei care s-au mai mirat de atitudinea ei. Daca, data trecuta, Adriana si-a gasit alinarea in bratele lui Mihai Achim, cel care i-a fost iubit pentru cateva luni, de aceasta data, barbatul nu ii mai este alaturi.

 

mihai bahmu

„Nu am vorbit si nu doresc sa mai vorbesc cu ea”

 

Daca, la ultimul divort, Mihai a fost un sprijin pentru Adriana Bahmuteanu, de acesta data, prezentatoarea TV nu a mai apelat la ajutorul lui. Contactat telefonic, tanarul ne-a declarat ca a aflat din presa despre divortul fostei sale iubite si ca nu este interesat de subiect. Mihai vorbeste cu detasare despre perioada in care s-a iubit cu Bahmu, insa totul pare deja incuiat intr-un sertar, fapt care ar putea sa nu ii pice tocmai bine vedetei TV:

mihai bahmu

„Nu am mai vorbit cu Adriana si nici nu imi doresc sa mai vorbesc. Nu avem de ce. Am avut o relatie acum doi ani, care a durat trei luni, dar s-a incheiat”, ne-a declarat Mihai. De altfel, barbatul ne-a mai spus ca a incercat sa o sfatuiasca pe Adriana sa nu se mai intoarca la fostul sot, insa Bahmu nu a tinut cont, transmintandu-i, indirect, ca si-a cam facut-o cu mana ei: „Normal ca dupa ce ne-am despartit am vorbit cu ea, am incercat sa ii dau cateva sfaturi, dar totul a tinut de ea. Adriana a fost cea care a ales ce este mai bine pentru viata ei”, ne-a mai spus fostul iubit al Adrianei.

 

Bahmu si Silviu Prigoana au impreuna doi baieti
Bahmu si Silviu Prigoana au impreuna doi baieti

CITESTE SI:

 

Fostul iubit al lui Bahmu, mare crai de Magurele! Vezi cum e viata amoroasa dupa ce s-a despartit de nevasta lui Prigoana!

Ce s-a ales de Mihai dupa despartirea de Bahmu! Fostul iubit al Adrianei are un plan secret ca sa-l “rupa in doua” pe Prigoana

 

mihai bahmu

A uitat-o de tot pe Bahmu, se pregateste de insuratoare

 

Mihai Achim nu mai are niciun motiv sa mai tina legatura cu Adriana, mai ales ca este implicat intr-o alta relatie si ii merge foarte bine din punct de vedere sentimental. „Eu acum sunt bine. Am o relatie care este foarte frumoasa. In curand am sa va chem la nunta”, ne-a mai spus tanarul. De altfel, el si-a refacut viata la scurt timp dupa ce vedeta s-a intors in casa lui Prigoana.

 

Denisa Macovei