Prima reactie a Biancai, dupa ce Cristea a facut-o praf. Roscatei nu-i vine sa creada ca „Printul” a umilit-o

Publicat: 29/04/2014 | 20:03

De la dragoste la ura e un singur pas, iar Bianca Dragusanu si Adrian Cristea pot confirma oricand asta. Astazi, cei doi fosti iubiti au inceput sa-si arunce sageti otravite prin intremediul presei.

Satul sa tot vada ca Bianca oscileaza intre el si Victor, dar mai ales indignat de faptul ca fosta lui iubita s-a umilit in fata prezentatorului meteo pentru a fi iertata, Adrian Cristea a rabufnit astazi.

Si-a numit fosta iubita o femeie „fara demnitate, care se injoseste si se umileste” si a dat de inteles ca nu vrea sa mai auda vreodata de ea.

bianca

Nici Bianca nu a stat insa cu mainile in san. Dupa ce a vazut cum a jignit-o fotbalistul, si-a manifestat si ea indignarea: „I-am dat nişte mesaje în care l-am rugat, după ce i-am văzut declaraţiile referitoare la plecarea mea cu Victor, rugându-l să nu mai vorbească despre mine. Nu înţeleg de ce un om pe care îl ignor, tot se trezeşte vorbind, de ce nu tace atunci când nu are nimic de spus? Aşa i-am scris. Că este urât să vorbească despre mine în contextul în care eu nu vorbesc despre el. L-am rugat să înceteze să mai vorbească despre mine şi, totuşi, văd că nu ratează nicio ocazie”, a declarat roscata pentru Antena Stars.

Citeste si:

Se joaca cu focul! Cristea s-a dus dupa Bianca in club si a bagat-o in „sedinta” 45 de minute in toaleta!

Cristea A UMILIT-O public pe Bianca! Ce a putut sa spuna despre ea o va face sa planga in pumni: „E o femeie…”

Cristea, umilit de Bianca in vazul tuturor! Roscata il pune la punct pe “Print” si ii arata ca nu el e alesul “Esti prost!”

C.V.

 

Citește și...