Prima reacție a lui Marinică Nămol, în scandalul cu mireasa! Ce spune despre imaginile de la nuntă

Publicat: 17/02/2018 | 10:56

Marinică Nămol se află în mijlocul unui scandal de proporții! O serie de imagini în care o mireasă îi face sex oral celebrului manelist au ajuns virale pe Facebook. Imaginile sunt făcute chiar la nuntă, iar mireasa este soția lăutarului Florin Marin, Maria.  Mirele nu a vrut să dea declarații despre imaginile apărute pe rețelele de socializare, precizând că își dorește să își „apere” cei doi copii. După ce scandalul a luat amploare, Marinică Nămol s-a decis să iasă în față și să explice ce s-a întâmplat în noaptea nunții.

Marinică Nămol susține sus și tare că imaginile respective sunt trucate și că cine a făcut acest lucru va plăti. Manelistul a declarat că a depus deja o plângere la poliție pentru a aflat cine a trucat pozele porno.

„Pozele alea au fost trucate în așa fel încât, dacă vă uitați cu atenție….din păcate n-aș vrea să vă mai uitați la ele pentru că mi-e jenă. Mi-e rușine mie! Îmi cer scuze! Îmi cer iertare! Asta nu e ceva de laudă…Nu e ceva frumos. Repet, îmi cer scuze la familiile voastre, la copiii voștri, la mamele voastre…inclusiv vouă ca și bărbați, îmi cer scuze. Cine a încercat să facă chestia asta, bineînțeles, la un moment dat va răspunde pentru asta în fața legii. Cum și eu, dealtfel, voi răspunde dacă e nevoie. Va veni momentul în care mă voi duce la poliție. Am fost deja la poliție, am depus o plângere, aștept ca poliția informatică să-și facă datoria. Poliția va elucida toată problema asta și atunci veți vedea cu adevărat că nu-i așa. Adevărul va ieși la iveală. (…) Eu n-am nicio treabă cu fata respectivă. Îi cunosc familia. Îi respect familia. Are copii, are familie…Eu nu mi-aș permite nici în glumă să fac ceva. Cei care mă cunosc cu adevărat, vreau să vă amintiți în toți anii ăștia dacă m-ați văzut măcar beat sau dacă m-ați văzut să fac vreo glumă deplasată fie cu bărbați, fie cu femei. Nici „sărut mâna” nu am dat, decât dacă era soțul ei prin preajmă. Atât! În rest, dacă am văzut vreo femeie singură pe stradă sau la vreo petrecere m-am făcut că n-o văd! Nici „sărut mâna” nu i-am dat. Cu toate că ar fi fost politicos să o salut, știu că așa se face, dar nu, eu nu vreau! Eu evit de multe ori și lucrurile politicoase ca să nu fie insinuate. Eu îmi cer mii de scuze că s-a ajuns. Nu s-a ajuns cu voia mea. Nu eu le-am trucat. Nu mă pricep la astfel de aplicații, să tai eu poza sau ceva…”, a declarat Marinică Nămol, într-un live online.

Cu toate acestea, prietenii lui virtuali au mai publicat imagini în care apare sărutându-se cu Maria, soția lui Florin Marin, precizând că fotografiile sunt făcute cu altă ocazie și nu la nunta ei. (Vezi AICI noile imagini apărute cu Marinică Nămol și mireasa)

Citește și...