Primarul Oprescu s-a intalnit cu 300 de elevi care au plecat in tabere organizate de primarie

Publicat: 04/07/2012 | 00:00
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit in aceasta dimineata cu 300 de elevi si studenti din scoli, licee si facultati din Bucuresti, care au plecat in tabere gratuite organizate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Proiecte Educationale si Sportive.

„Ma bucur ca Primaria Capitalei reuseste, in ciuda dificultatilor financiare actuale, sa ii recompenseze pe copiii cu rezultate scolare deosebite si sa continue un program initiat de Municipalitate in urma cu patru ani. Consider ca este un gest de normalitate sa acordam atentia si respectul acestor elevi care fac parte din elita invatamantului romanesc. Anul acesta am reusit sa continuam traditia taberelor scolare si astfel, vara aceasta, vor pleca in vacantele organizate de Municipalitate peste 9.000 de elevi si studenti”, a declarat primarul general Sorin Oprescu.

Acesta le-a urat copiilor sa se bucure de o vacanta binemeritata: „Va multumesc atat voua, cat si parintilor si profesorilor vostri. Voi demonstrati, inca o data, ca avem valori, si pentru asta aveti respectul meu”.

Cei peste noua mii de elevi vor pleca anul acesta in tabere atat la mare, cat si la munte, in perioada 25 iunie – 30 august. Aceste tabere si excursii tematice organizate la mare si la munte pentru elevii activi si merituosi reprezinta o modalitate de stimulare si de recompensare a implicarii si a performantei copiilor si tinerilor bucuresteni in plan scolar si extrascolar. Programul de tabere si excursii atrage anual, cu un mare succes, mii de elevi si de studenti activi si merituosi, fiind totodata o modalitate cu specific social de a recompensa performanta unor copii si tineri.

Citește și...