Primarul Piedone a inaugurat o noua cresa in sectorul 4

Publicat: 02/07/2012 | 00:00
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, a inaugurat astazi cresa "Dumbrava Minunata". Cu aceasta ocazie edilul a spus ca aceasta este una dintre cele trei crese la care a dispus executarea de lucrari de reabilitare si modernizare.

„Este una dintre cele trei crese in cadrul carora am dispus executarea lucrarilor de modernizare, impunand ca termen de finalizare debutul lunii iulie. Sectorul 4 este unul dintre sectoarele Capitalei cu cele mai multe crese, dar si cel in care, in ultima luna, au fost inregistrate cele mai multe cereri de inscriere primite din partea parintilor. Continuam sa cautam solutii pentru reducerea deficitului de locuri in invatamantul prescolar si sa oferim cele mai bune conditii pentru desfasurarea procesului educational”, a declarat Cristian Popescu-Piedone.

Noua cresa „Dumbrava Minunata” are un etaj ti are in componenta opt incaperi special destinate activitatilor educational-recreative si patru terase, pe care au fost amenajate tot atatea locuri de joaca. Au fost executate lucrari de inlocuire a tamplariei, zugraveli, montare de faianta, gresie, sistem de termoizolatie si amenajarea terasei cu sistem de termo-hidroizolatie, au fost amenajate locurilor de joaca cu tartan si iarba. Cu o capacitate de 160 -180 de locuri, cresa este dotata cu mobilier nou, specific copiilor cu varsta cuprinsa intre zero si patru ani si va functiona incepand de miercuri. Costurile aferente executarii lucrarilor insumeaza 2.689.044,82 lei, suma alocata de la bugetul local al sectorului 4.

Citește și...