Primarul unei comune din Dolj, implicat într-un scandal sexual: „Te f… de te rup. Nu mă laud…”

Publicat: 13/08/2019 | 13:14

Conversaţii deocheate între primarul unei comune din judeţul Dolj şi o localnică fac înconjurul internetului de câteva zile. (VEZI ȘI: PRIMAR, SUSPECTAT CĂ ȘANTAJA O MINORĂ CARE-I DEVENISE AMANTĂ!)

Cea care a reclamat comportamentul indecent al primarului este doamna Izabela P. Femeia spune că, pentru a obţine un certificat de care are nevoie, de la primăria comunei, a fost mereu amânată de primar şi, apoi, după ce soţul său a plecat la muncă în străinătate, edilul a invitat-o insistent la întâlniri amoroase şi i-a făcut avansuri sexuale, pe care aceasta le-a refuzat.

Avansurile indecente ar fi fost făcute de primar, în mod repetat, nu numai prin telefon şi SMS, ci şi pe contul de Facebook, prin Messenger, şi au fost depuse ca probe la dosar.

Potrivit conversaţiilor, edilul îi propune direct femeii să facă sex cu el, se laudă cu potenţa lui, îi trimite imagini cu el, iar într-una dintre ele ar apărea chiar un penis într-un castron de ciorbă. „Arată-mi p…“, îi cere primarul femeii. Mai departe, în conversaţie, edilul se laudă că are experienţă. „Te f… de te rup. Nu mă laud… am experienţă“, scrie el.

Primarul neagă, prefectului nu îi vine să creadă

În urma scandalului, primarul se disculpă şi spune că totul este o făcătură. Povestea a ajuns deja şi la urechile prefectului. (NU RATA: DIVORȚ-BOMBĂ ÎN LUMEA BUNĂ. EX-SOȚIA CELUI MAI BOGAT PRIMAR ”RUPE” AL DOILEA MARIAJ LA DOAR 27 DE ANI! MOTIVUL ESTE INCREDIBIL…)

„La Prefectura Dolj a fost depusă o sesizare, pe data de 30 iulie, care conţine circa o sută de pagini, în care o persoană se plânge că este hărţuită de către primar. Din ce am văzut până acum, sunt şi multe convorbiri de pe reţele de socializare. O vom trimite la poliţie, să vadă dumnealor despre ce este vorba, pentru că este de competenţa lor. Dacă este adevărat ce scrie acolo nu este un comportament adecvat nici pentru un funcţionar public, nici pentru un primar, dar are şi el o vârstă, de aceea nu prea îmi vine să cred“, a declarat prefectul de Dolj, Dan Purcărescu.

Citește și...