Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Primele declaratii ale Brigittei Sfat si ale lui Ilie Nastase dupa nunta! Cum si-a ales rochia de mireasa sotia fostului tenisman

Primele declaratii ale Brigittei Sfat si ale lui Ilie Nastase dupa nunta! Cum si-a ales rochia de mireasa sotia fostului tenisman

De: Cancan 11/11/2013 | 16:23
Primele declaratii ale Brigittei Sfat si ale lui Ilie Nastase dupa nunta! Cum si-a ales rochia de mireasa sotia fostului tenisman

Sambata, Ilie Nastase si Brigitte au facut nunta mare. Nu s-au cununat religios pentru ca mireasa este adepta cultului penticostal la care nu a vrut sa renunte.

Brighitte a imbracat totusi rochia de mireasa, una foarte sexy, din dantela, care i-a lasat umerii dezgoliti. Cei 300 de nuntasi s-au bucurat de un meniu fastuos: tartine cu icre de manciuria, cosulet de kiwi umplut cu spuma de somon si oua de prepelita, file de lup de mare pe pat de legume julienne sau duet de muschiulet de vita si piept de rata.

La petrecerea din Poiana Brasov, luxul si eleganta au fost la ele acasa. Si opulentzA, ar putea adauga unii. De exemplu, Cristi Borcea ar fi purtat o tinuta in valoare de 130.000 de euro.

Sambata la ora opt seara, Brigitte si Ilie Nastase au dat start petrecerii de nunta. Invitati de seama au subscris la ferictul eveniment care a avut loc la un luxos hotel din Poaina Brasov. Rica Raducanu, fostii premieri Calin Popescu Tariceanu si Petre Roman insotiti de sotiile lor, Ion Tiriac, Peter Imre si Gheorghe Hagi le-au fost alaturi mirilor. Nu a lipsit nici Cristi Borcea despre care se zvoneste ca ar fi purtat o tinuta de 130.000 de euro compusa din costum Gucci, pantofi Dior, ceas din aur de peste 100.000 de euro, butoni de platina de vreo 15.000 de euro, camasa si papion, ambele Zuhair Murad. Si mirii au avut cu ce sa impresioneze la capitolul vestimentatie. Fostul tenismen a ales un costum clasic, iar sotia sa, o rochie croita si cusuta in Romania, dar cu un material semnat de un celebru brand de lux.

Intrebata de reporterii de la „Povestiri Adevarate” daca mai are emotii, Brigitte a tinut sa declare: „Nu mai am, nu mai am. sunt amortita si obosita nu am dormit de trei nopti. De aceasta data am optat pentru o rochie sirena, materialul l-am achizitionat din alta tara, din Austria este Elie Saab si am avut o ora si ceva de ales pentru ca erau foarte multe materiale interesante. Cred ca este cel mai diversificat magazin din Europa in astfel de materiale.”

In timp ce Brigitte avea grija ca fiecare detaliu al tinutei sa fie perfect, sotul sau cugeta despre viata, casnicie si fericire.

Sfatul pe care l-a dat Ilie Nastase unui viitor ginere a fost: „Sa fie fericit cat e fericit ca dupa aia nu se stie cat e.” Ilie Nastase sustine este pregatit pentru casnicia cu Brigitte „Iti dai seama ca 4 a oara trebuie sa fiu pregatit”.

Ilie Nastase este la a patra casnicie, iar sotia sa la a treia. Ambii sunt trecuti prin viata si ambii au copii din casniciile anterioare. In iunie, la Tmisioara, Brigitte si Ilie au spus da in fata ofiterului starii civile. Sambata Ilie nu si-a dus mireasa in fata altarului. Biserica ortodoxa spune ca pentru a putea fi cununati intr-o biserica, mirii trebuie sa fie botezati in rit crestin ortodox. Brigitte este adepta cultului penticostal, la care nu a vrut sa renunte. A imbracat totusi rochia de mireasa si s-a ocupat de pregatirile nuntii cu cea mai mare grija. Si-a dorit sa-si vada sotul multumit si fericit.

Incredere totala pesemne daca inainte cu doar cateva ore de petrecere Ilie Nastase a jucat tenis cu cativa invitati. Degajat, relaxat si pus pe glume, fostul tenismen a fost intr-o stare de spirit excelenta mai toata dupa-amiaza. Spre desosebire de el, Brigitte a fost destul de incordata pe tot parcursul pregatirilor. Voia ca totul sa fie perfect in momentul sosirii invitatilor si asa a si fost. Mirii si-au intampinat oaspetii cu zambete largi, cu muzica clasica si cu sampanie frantuzeasca. Chiar de la inceput, petrecerea de nunta a fost marcata de un moment special. Cantareata Adriana Antoni a interpretat la dansul mirilor melodia „Iubire” inspirata dintr-o poveste reala. A fost practic si prima auditie a piesei, compusa integral de artista.

Imediat ce mirii au dat startul distractiei, ringul s-a umplut. Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si omul de afaceri Peter Imre si-au scos sotiile la un dans romantic.

Cei 300 de nuntasi s-au bucurat de un meniu fastuos: tartine cu icre de manciuria, cosulet de kiwi umplut cu spuma de somon si oua de prepelita, file de lup de mare pe pat de legume julienne, duet de muschiulet de vita si piept de rata, dar si sarmalute cu ciolan afumat. Sarmalutele nu au fost singurul element traditional. Pentru cateva zeci de minute Brigitte a fost furata de la petrecere de catre fiul nasilor de cununie si de catre Tudor de la Dj Project. Cei doi au mers cu mireasa undeva in apropierea restaurantului si au asteptat ca fostul tenismen sa plateasca pentru a o recupera: trei sticle de sampanie cu autograful lui. Dupa ce mirele s-a supus, Brigitte a revenit la petrecere si s-a distrat alaturi de sotul ei pana in zori. Atunci cand Loredana a inceput sa cante, Ilie si-a luat la dans sotia si a incins o hora alaturi de ceilalti invitati.

In ceea ce priveste nunta lui, Ilie a avut o singura dorinta: sa nu se cante manele. Dj Project, Adriana Antoni si Loredana au fost artistii responsabili cu programul muzical. Toti invitatii s-au distrat pe cinste. Rica Raducanu, bun prieten al fostului tenismen, a fost pus pe glume intreaga seara.

Una dintre fiicele lui Ilie Nastase le-a facut sarbatoritilor o surpriza care i-a emotionat. Le-a cantat o melodie cu dedicatie.

A.P

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită