Primele declaratii ale lui Prigoana dupa proces! Am aflat tot ce s-a intamplat in sala de judecata si ce acuzatii i-a adus Bahmu

Publicat: 16/01/2015 | 18:52
Primele declaratii ale lui Prigoana dupa proces! Am aflat tot ce s-a intamplat in sala de judecata si ce acuzatii i-a adus Bahmu

In aceasta dupa amiaza a avut loc o noua infatisare in procesul dintre Bahmu si Prigoana. Afaceristul ne-a oferit primele declaratii, in exclusivitate, iar nervii lui sunt in continuare intinsi la maximum, sentinta fiind acum in pronuntare.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Progoana duc un razboi aprig pentru obtinerea custodiei celor doi baieti pe care-i au impreuna. In aceasta dupa-amiza a a avut loc un nou termen, iar instanta nu a luat, inca, o decizie. S-au audiat martori si s-au depus acte la dosar, asa ca, cel mai probabil, pana luni se va oferi o sentinta. 

Prigoana copii

„Eu sunt un om rabdator, asa ca astept pronuntarea instantei cu privire la domiciliul copiilor. In sala de judecata, Adriana a sustinut ca ei ii este frica sa nu cumva sa-i rapesc copiii, aici s-a ajuns. De zece zile ei nici macar nu mai merg la scoala si efectiv sunt tinuti inchisi in casa, de teama sa nu-i fur. Probabil imi lipeste eticheta Al-Quaeda de pe frunte. Haideti sa fim seriosi. Pai acum doi ani, atunci cand a fugit cu ei de acasa, nu i-am vazut patru luni si tot nu m-am dus peste ea. Asta pentru ca eu sunt un om care chiar respecta legile in tara asta”, a declarat Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro.

Martorul Adrianei a depus marturie in favoarea sotului

bahmu

Adriana Bahmuteanu a considerat de cuviinta sa o cheme la bara pe bona baietilor, pentru a depune marturie despre cum stateau de fapt lucrurile in casa lor. Doar ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar femeia a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Prigoana: „A inceput sa tipe in sala de judecata ca i-am dat mita bonei. Asta pentru ca femeia n-a zis despre cine stie ce ineptii ar fi vrut ea. Femeia este cu frica de Dumnezeu si atunci cand a fost pusa sa jure pe Biblie a jurat cu tot sufletul, asa ca a spus adevarul. Pentru ca nu m-a vorbit de rau, Adriana a zis k i-am dat eu bani. Niste aberatii”, ne-a mai spus Prigoana.

bahmu

 

CITESTE SI

Inregistrare-bomba! Uite cum a convins-o Bahmu pe directoarea scolii sa obtina ordin de restrictie impotriva lui Prigoana

Bahmu da cartile pe fata! Acesta este adevarul despre Silviu Prigoana! Trauma care l-a desfigurat pe afacerist

Culisele celor 4 divorturi dintre Bahmu si Prigoana! De la ce au pornit de fapt toate despartirile!
 

A cerut un nou ordin de restrictie

bahmu

La fel ca la primul termen in proces, Adriana Bahmuteanu a cerut un ordin de protectie impotriva lui Silviu Prigoana, pe motiv ca acesta ar fi violent:„Adriana a zis ca are nevoie de un ordin de restrictie pe numele meu, sa nu ma pot apropia de baieti, mai ales ca sunt si violent, si cu ea si cu ei. Pai eu sunt un om cu handicap, cum credeti ca as putea sa o bat? Ma dezechilibrez. Asta mai lipsea, cu piciorul meu de lemn sa alerg dupa ea eventual. Astea sunt aberatii”, ne-a mai spus afaceristul.

prigoana

 

Georgiana Coman