Avem primele declarații în scandalul penal dintre Călin Geambașu & logodnică: ”Angelica duce lucrurile la extrem! A mărturisit și la psiholog că…”

Autor: I.D.
Publicat: 18/08/2019 | 22:51

După ce v-am dezvăluit, în premieră, AICI, cum a izbucnit ultima dispută în familia lui Călin Geambașu, noi amănunte au ieșit acum la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele declarații despre conflictul penal dintre fiul celebrului Petre Geambașu și logodnică. (CITEȘTE ȘI: AMNA & (EX-)SOȚUL AU SEMNAT ACTELE DE DIVORȚ! CE AU STABILIT CU PRIVIRE LA FIUL LOR ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre diferendul dintre Călin Geambașu și logodnica lui, Angelica Cadar. (NU RATA: MILIONARUL IRINEL COLUMBEANU I-A DESCHIS PROCES FOSTEI SOȚII! E VORBA DESPRE…)

„Cred că toate plângerile sunt depuse cu scopul de a-l șicana pe Călin

Un apropiat al cuplului a făcut mărturisiri incredibile, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Potrivit spuselor acestuia, Călin Geambașu și Angelica Cadar, femeia cu care acesta are un băiețel, formează un cuplu fericit cu toate că pe rolul instanțelor duc un război ce pare interminabil. Iar, contrar tuturor aparențelor, fiul lui Petre Geambașu și logodnica lui nu ezită să se afișeze împreună în diverse locuri publice.

”Cu toate că se războiesc pe holurile tribunalelor, Călin și Angelica se comportă ca un cuplu normal. Ies în parc alături de fiul lor și petrec mult timp împreună. Din câte mi-a povestit Călin, Angelica este o fire care duce lucrurile la extrem. Aceasta ar fi mărturisit și la psiholog că este o femeie căreia îi place să întindă lucrurile la maximum în toate domeniile. Cred că toate plângerile sunt depuse cu scopul de a-l șicana pe Călin. Aproape zilnic îi văd împreună”, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Familia Geambașu, în vremurile bune
Disputele continuă în familia lui Călin Geambașu, chiar dacă, de fapt, fiul lui Petre Geambașu și logodnica lui s-ar înțelege bine

Războiul pe vizite

În urmă cu un an, Călin Geambașu și-a câștigat fiul la Judecătorie! Instanța a stabilit că Angelica Cadar poate avea legături personale cu minorul, însă o obligă să urmeze un program strict de vizitare. Reamintim, Davin stă cu tatăl lui, după despărțirea de Angelica.

Angelica Cadar i-a deschis un proces renumitului artist, în speranța că va putea lua copilul, rămas la partenerul ei de viață, atunci când dorește ea. Fostul solist al ”Școlii Vedetelor” nu a fost de acord, astfel că femeia s-a adresat instanței și a cerut program de vizită cu copilul lor. Ajunși în fața completului de judecată, cei doi au primit din partea magistraților o săptămână “pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă”.

Călin Geambașu și Angelica Cadar nu au ajuns însă la un numitor comun. Astfel, instanța a admis cererea logodnicei artistului, care va avea dreptul să păstreze legătura cu băiețelul. Însă judecătorii au obligat-o să urmeze un program strict. (VEZI ȘI: FRATELE CELEBRULUI FANE SPOITORU A FĂCUT CHEF FARAONIC DE ZIUA LUI! A ÎNCHIRIAT DITAMAI CORTUL, A PLĂTIT MANELIȘTI ȘI…)

“Admite cererea. Stabileşte pentru reclamantă dreptul de a avea legături personale cu minorul Geambaşu Davin Alexandru, având următorul program de vizitare:
– în prima și a treia săptămână din lună, de vineri ora 19.00, până duminică ora 19.00

– sărbătorile de Crăciun, Anul Nou şi Paște vor fi petrecute de minor împreună cu ambii părinţi

– toate evenimentele (onomastica şi aniversarea minorului, spectacole susţinute de minor și cele la care acesta participă etc) care îl privesc pe minor vor fi organizate de ambii părinţi şi vor fi petrecute de minor cu ambii părinţi. Reclamanta va lua minorul de la domiciliul tatălui şi îl va aduce înapoi la acest domiciliu la sfârşitul perioadelor de vizită. Pe parcursul vizitelor desfăşurate la domiciliul mamei sau în afara acestui domiciliu, aceasta îl va informa pe tată cu privire la situaţia minorului”, se arată în decizia magistraților. (NU RATA: NOUA BOMBĂ-SEXY A POLITICII DIN ROMÂNIA S-A DESPĂRȚIT DE IUBITUL FOTBALIST PENTRU UN DONJUAN DIN CĂLĂRAȘI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...