Noua bombă-sexy a politicii din România s-a despărțit de iubitul fotbalist pentru un donjuan din Călărași!

Autor: M.B.
Publicat: 17/08/2019 | 22:59

Foramu unul dintre cuplurile spectaculoase: el, fotbalist la Viitorul, ea, noua frumusețe din PNL, cântăreață, fiică de politician, absolventă de științe politice, pasionată de latura fashion și de etichete de firmă! Sebastian Mladen și Bianca Mitulețu! Dar povestea de dragoste s-ar fi rupt, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Pe adresa pont@cancan.ro a venit informația-bombă: Sebastian Mladen (27 de ani) și Bianca Mitulețu (23 de ani) nu mai sunt împreună. Mai mult, sunt enumerate și motivele rupturii. Se pare că Bia, așa cum apropiații o alintă, s-ar fi îndrăgostit de Sebastian, dar nu de Sebastian al ei, ci de un tânăr donjuan din Călărași. Cei doi ar fi petrecut momente ”unice”, spun apropiații, doar că noul Sebi avea, la rândul lui, iubită. Ba chiar ar fi urmat, cât de curând, și nunta. Eveniment care nu va mai avea loc, pentru că partenera de viață a lui Sebastian 2 ar fi aflat de escapadele iubitului, care s-a vrut scos din anonimatul unui sat din Călărași. (CITEȘTE ȘI: AMNA & (EX-)SOȚUL AU SEMNAT ACTELE DE DIVORȚ! CE AU STABILIT CU PRIVIRE LA FIUL LOR ȘI…)

La rândul lui, disperat, tânărul ar fi rupt legăturile cu Bia și ar fi încercat împăcarea cu aceea pe care avea de gând s-o ducă în fața altarului. Eșec, însă! Nici chip de împăcare. Așa că amândoi, Sebastian din Călărași și Bianca, ar fi ieșit, per total, în pierdere.

Cine este Bianca Mitulețu

Bianca Mitulețu are 23 de ani și se poate mândri cu un CV extrem de stufos: cântăreață, fiică de politician, iubită de fotbalist, absolventă de științe politice, pasionată profund de latura fashion și de etichete de firmă. (NU RATA: VLADINSKY: ”50 CENT ÎMI DATOREAZĂ 2.000 $! NU-MI MAI RĂSPUNDE LA MESAJE…”)

Sebastian și Bianca nu ar mai forma un cuplu

Primii pași i-a făcut deja, absolvind facultatea de Științe Politice și obținând un carnet de membru al Partidului Național Liberal, unde s-a și implicat în cea mai recentă campanie electorală. Atracția pentru politică pare să fi moștenit-o de la tatăl ei, Doru Mitulețu, președintele PNL Calafat. Fost viceprimar, actual consilier, Mitulețu-tatăl este și candidatul ales de PNL pentru fotoliul municipiului Calafat, în alegerile locale de anul viitor.

”Mândria lui tata” a ales Bucureștiul pentru startul în politică și litoralul pentru distracții și relaxare.

Bianca Mitulețu a debutat în muzică cu numele de scenă ”Bia”

Aparent, pe umerii ei nu apasă prea multe griji, dar duce greul poșetelor din categoria brandurilor de lux cu prețuri pe care nu orice proaspăt absolventă de facultate și le permite. Înainte să se pună cu burta pe științele politice, Bianca era interesată mai mult de partituri cu melodii de corason. A debutat cu numele de scenă ”Bia” și s-a promovat chiar și prin emisiunile nocturne păcătoase. (VEZI AICI: S-AU ÎMPUȘCAT ÎN FAȚA UNUI CLUB CELEBRU DIN MAMAIA + A TRECUT CU BMW-UL PESTE CAPUL UNUIA DINTRE SCANDALAGII)

Din Bia s-a transformat ulterior în Yabee. Schimbarea de nume nu a venit, însă, și cu vreun succes prin topurile muzicale. Singura performanță cu care s-a lăudat a fost un premiu obținut la o gală din Cipru, pentru cel mai promițător artist român.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...