Fratele celebrului Fane Spoitoru a făcut chef faraonic de ziua lui! A închiriat ditamai cortul, a plătit maneliști și…

Autor: I.D.
Publicat: 17/08/2019 | 23:00

Mega-party în ”lumea bună” a Capitalei! Fratele celebrului Fane Spoitoru a făcut chef faraonic de ziua lui. Ion Migdal a închiriat un cort imens și a petrecut alături de cei mai renumiți lăutari la celebrarea celor 56 de ani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase de la petrecere. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini senzaționale de la marele party. (NU RATA: S-AU ÎMPUȘCAT ÎN FAȚA UNUI CLUB CELEBRU DIN MAMAIA + A TRECUT CU BMW-UL PESTE CAPUL UNUIA DINTRE SCANDALAGII)

Petrecere pe ritmurile lăutarilor, dedicații fără număr

Zilele trecute, Ion Migdal, fratele celebrului Fane Spoitoru, a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani. Așa cum era de așteptat, cunoscutul Migdal a organizat o petrecere faraonică.

Ion Migdal a închiriat un cort imens, unde și-a invitat toți prietenii și apropiații, care s-au delectat cu cele mai rafinate băuturi, dar și cu cele mai alese preparate culinare. De la petrecere nu aveau cum să lipsească maneliștii de top, care au cântat cu foc pentru vestitul sărbătorit. Alături de zecile de invitați, fratele celebrului Fane Spoitoru a petrecut pe ritmurile lăutarilor. Voia bună și dedicațiile ”fără număr” au fost la ordinea zilei, la mega-petrecere. (VEZI ȘI: LA CINE SE AFLA DE FAPT ”TELEFONUL DISPĂRUT” AL LUIZEI?! UN VLOGGER CUNOSCUT DIN ROMÂNIA A FĂCUT O FARSĂ SCANDALOASĂ… AVEM CONVERSAȚIILE CARE ÎL INCRIMINEAZĂ!)

A fost mare petrecere de ziua fratelui lui Fane Spoitoru, Ion Migdal (în picioare)

Migdal, prietenie strânsă cu Ștefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică şi Migdal au colaborat  în 2005 la serialul „Băieţi buni”, difuzat de PRO TV, în care „Ciupanezul”, personajul interpretat de cântăreţ, apelează la un bătăuş plătit, rol interpretat de fratele lui Fane Spoitoru. Doi ani mai târziu, Bănică a apelat din nou la serviciile lui Migdal, iar interlopul a apărut în videoclipul piesei „S-o facem lată”Fane Spoitoru, fratele lui Migdal, a decedat în urmă cu trei ani. (NU RATA: ”DEPUTATUL-ȘOSETĂ” & CUMĂTRUL LUI, MULTIMILIONARUL GINEL, VORBESC LA URECHE, LA COLȚ DE STRADĂ, DE FRICĂ SĂ NU FIE INTERCEPTAȚI DE SERVICII!)

O viaţă ca-n filmele cu mafioţi

Fane Spoitoru a devenit cunoscut în 1992, în urma unei răfuieli care a avut loc în faţa faimosului club ”Vox Maris” din Bucureşti, când i-a tăiat mâna unui poliţist, cu sabia. În 1996, Ion Titişor a fugit în Canada fiind, la acea oră, cel mai căutat infractor român. În 1997, el a fost condamnat în lipsă la nouă ani de închisoare, iar în 2000 canadienii l-au expulzat. Predat oficialilor de la Bucureşti, Fane Spoitoru a fost eliberat condiţionat în octombrie 2003. În 2004 s-a căsătorit cu Elena, fostă picoliţă la ”Sexy Club”.

Într-unul dintre puţinele interviuri pe care le-a dat vreodată, Fane a povestit că, la 13 ani, a abandonat şcoala şi s-a apucat de box. Cinci ani mai târziu a renunţat şi la sport. La o nuntă, Spoitoru a fost înjunghiat, iar rana provocată la unul dintre plămâni l-a îndepărtat de ring. (VEZI MAI MULTE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...