Primele imagini cu ”fata de la Loto” + soţul & bebeluşul de o lună! Ce familie fericită…

Publicat: 25/12/2016 | 00:00

Irina Mohora a fost o graviduţă foarte sexy şi continuă se ne uimească şi după ce a devenit mămică. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe ‘’fata de la Loto’’ alături de soţul şi copilul nou-născut, în timp ce se plimbau.

Vedeta arată de parcă nu a purtat nouă luni un bebeluş în burtică şi deşi se iubeşte cu Marius Badea de aproximativ unsprezece ani, cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Aşa cum ne arată şi imaginile, nu se feresc să-şi manifeste sentimentele în public prin diferite gesturi tandre şi par foarte fericiţi împreună, mai ales acum când familia lor s-a mărit.

Irina Mohora şi soţul ei sunt foarte fericiţi alături de fiul lor.
Irina Mohora şi soţul ei sunt foarte fericiţi alături de fiul lor.

O vedem duminică de duminică prezentând “Lozul cel Mare”, pe TVR 1, însă puţini ştiu că Irina Mohora a tras şi ea lozul câştigător atunci când l-a cunoscut pe Marius, un potent om de afaceri cu 11 ani mai în vârstă.

Chiar dacă a cerut-o în căsătorie la fix un an de relaţie, într-un cadru romantic, la Paris, bruneta abia în urmă cu doi ani s-a hotărât să spună “Da”. Cei doi au ales să semneze actele în aer liber, într-un parc, avându-i aproape pe cei dragi, iar cadrul le-a amintit de momentele dragi petrecute în capitala Franţei.

S-a întors la emisiune după doar două săptămâni de când a născut

Irina Mohora (32 de ani) şi-a revenit repede după operaţia de cezariană la care a fost supusă când l-a adus pe lume pe băieţelul ei Zian Mina. Bruneta şi-a dorit până în ultima clipă să nască natural şi după un travaliu chinuitor de opt ore a ajuns la operaţie.  

Irina s-a întors destul de repede în platoul TVR, lucru care nu este de mirat, deoarece a fost foarte activă şi pe perioada sarcinii. De altfel, prezentatoarea a muncit până înainte cu doar două săptămâni să nască.

Citește și...