Primele imagini cu mama Vicai! Blonda este in culmea fericirii de cand femeia a venit in Romania si o ia cu ea peste tot!

Publicat: 26/03/2013 | 23:00

De cateva zile, Vica este in culmea fericirii pentru ca mama ei a venit tocmai din Lituania sa petreaca o luna alaturi de ea si de fiul ei Edan. De cand a ajuns, mama Vicai nu s-a dezlipit de nepotul ei, decat pentru cateva ore...

Profitand de faptul ca Edan era la gradinita, mama Vicai a acceptat invitatia fiicei sale de a merge la cumparaturi intr-un mall.

Vica si-a scos mama la cumparaturi in mall
Vica si-a scos mama la cumparaturi in mall

Desi a venit de cateva zile din Lituania, femeia a preferat sa stea mai mult cu nepotul ei, decat sa umble prin oras. „A venit mami in vizita la noi. De cand a venit sta numai cu Edan, se joaca cu el, merge in parc. Acum am profitat ca el este la gradinita si am luat-o in mall. Sa stam si noi ca fetele. O sa stea o luna de zile in Romania, si cum la noi, la catolici Pastele este in acest weekend, vom face Sarbatorile impreuna. Din pacate eu o sa muncesc sambata si duminica, dar vom gasi timp sa petrecem toti”, a declarat pentru CANCAN.ro, Vica Blochina.

Mama blondei a venit special din Lituania pentru a petrece Pastele cu fiica si nepotul ei
Mama blondei a venit special din Lituania pentru a petrece Pastele cu fiica si nepotul ei

vica

Mama Vicai nu este pentru prima data in vizita in Romania, femeia venind ori de cate ori fosta amanta a lui Victor Piturca ii cere ajutorul, sau, pur si simplu, ori de cate ori i se face dor de nepotelul ei.

vica

vica

vica

Denisa Macovei

Citește și...