Primele imagini cu soția Prințului Nicolae însărcinată! Alina Maria va deveni mamă în noiembrie

Publicat: 08/07/2020 | 13:32
Primele imagini cu soția Prințului Nicolae însărcinată! Alina Maria va deveni mamă în noiembrie

Nicholae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai I, va deveni tată pentru a doua oară în noiembrie. El a anunțat chiar de Ziua Copilului că soția sa, Alina Maria, este însărcinată.

Prințul Nicolae a postat recent, pe o rețea socială, mai multe imagini cu soția sa, Alina Maria. Tânăra este însărcinată în cinci luni, după cum partenerul său de viață a anunțat la începutul lui iunie. 

„Minunea noastră”, a scris prințul în dreptul fotografiilor realizate într-un lan de lavandă.

Prințul a rămas fără titlu în 2015

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a transmis fostul principe Nicolae, de Ziua Internațională a Copilului.

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua când a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată.

Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.