Home » Trending » Nepotul dezmoștenit al Regelui Mihai are probleme financiare! A înregistrat pierderi de…

Nepotul dezmoștenit al Regelui Mihai are probleme financiare! A înregistrat pierderi de…

De: Răzvan Scarlat 06/05/2020 | 23:50

În România nu este, clar, ca la Casa Regală a Angliei, unde urmașii Reginei Elisabeta a II-a “înoată” în bani. Nicholas Medforth-Mills, nepotul dezmoștenit al Regelui Mihai I, are pierderi financiare cu, din păcate pentru el, singura firmă pe care o deține, ce-i drept alături de soția sa, Alina-Maria Binder. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

În august 2017, Nicholas Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a anunţat că se însoară cu aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder. La scurt timp, Regele Mihai I a răspuns nepotului său, căruia i-a urat fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Fiul Principesei Elena și iubita lui s-au căsătorit civil în Anglia, iar pe 30 septembrie 2018 a avut loc și nunta, la Sinaia.

(VEZI AICI: IMAGINI TULBURĂTOARE. ”LADY DIANA” A ROMÂNIEI, ÎN LACRIMI PE AEROPORT)

Parteneri la firma Anesterno Cru SRL

După nuntă, fostul Principe Nicolae i-a făcut frumoasei sale soții un cadou-surpriză. I-a cedat 50 % din acțiunile firmei Anesterno Cru SRL, pe care chiar el o înființase în 2017 și, astfel, cei doi au devenit asociați, cu, probabil, planuri mari de extindere pe viitor. Din păcate pentru ei, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar afacerea a luat-o rapid “pe tobogan”. A mers practic în pierdere și a “tocat” bani în loc să producă.

Principele Nicolae şi Alina Binder nu au noroc în afaceri

(NU RATA: NEPOTUL REGELUI MIHAI I A ÎNCĂLCAT ”PROTOCOLUL CASEI REGALE”. A CINAT CU PRINȚESA ÎN RESTAURANTUL MILIONARILOR ȘI AL FETELOR DE ORAȘ)

Pierderi de peste 11.000 lei, potrivit ultimului raport

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Anesterno Cru SRL, care conform codului principal CAEN oferă activități de consultanță pentru afaceri și management, a avut la ultima raportare pierderi de 11.017 lei, la o cifră de afaceri de 133.446 lei. De precizat că firma unde acționari sunt Nicholas Medforth-Mills și Alina Binder are sediul social în București și figurează, în prezent, cu doar doi angajați.

(CITEȘTE ȘI: CE DRAMĂ ASCUNDE FOSTA IUBITĂ A PRINȚULUI NICOLAE: ”AȘ VREA SĂ POT ȘTERGE CU BURETELE TOATE…”)

Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase (0111) și cultivarea orezului (0112) sunt codurile CAEN secundare ale societății cu care fostul Principe Nicolae și cea supranumită „Lady Di” a României visau să dea lovitura în mediul afacerilor. Până în prezent, Anesterno Cru SRL nu a fost radiată de la Registrul Comerțului, însă dacă va continua pe acest trend riscă să ajungă, curând, de domeniul trecutului.

Omologii lui din Anglia învârt milioanele pe degete

Ca o concluzie, putem spune că privilegiul de a avea sânge nobil nu l-a ajutat prea mult Nicholas Medforth-Mills, cel puțin în domeniul afacerilor, unde face tot posibilul să reușească. Visează, probabil, să fie ca omologii săi din Anglia, unde nepoții Reginei Elisabeta a II-a învârt milioanele de lire sterline pe degete, deși, la rândul lor, nu au fost ocoliți de controverse. Nu au fost însă excluși din linia de succesiune, așa cum a pățit fostul Principe Nicolae.

(NU RATA: VAGONUL DE TREN CARE A PURTAT SICRIUL REGELUI MIHAI I A FOST VANDALIZAT DE NAVETIȘTI: ”AU DISTRUS TOT, AU COMIS UN SACRILEGIU…”)

Totodată, ca o comparație, averea Casei Regale a României se ridică la aproximativ 60-70 milioane de euro, în timp ce Regina Elisabeta a II-a “stă” pe 530 milioane de dolari!

Casa Regală a Marii Britanii

Regele Mihai I a decis să îi retragă titlul de “Principe al României”

În 2015, Regele Mihai I a decis să îi retragă titlul de “Principe al României” nepotului său Nicolae şi să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Mama fostului principe, Alteţa Sa Regală Principesa Elena, a primit înştiinţarea acestei decizii, printr-o scrisoare personală trimisă de Majestatea Sa Regele. Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu era precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reieşea însă, indirect, că acesta avea legătură cu stilul de viaţă a principelui Nicolae.

În calitate de Şef al Casei şi Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi. Păstrând aceeaşi afecţiune nepotului său”, Regele Mihai „nădăjduieşte că Nicolae va găsi, în anii viitori, un fel potrivit de a-şi servi idealurile şi de a folosi calităţile cu care Dumnezeu l-a înzestrat”, se arăta în comunicatul Casei Regale la acea vreme.

Principele Nicolae, alături de bunicul lui, Regele Mihai I

(VEZI AICI: INCIDENTUL HALUCINANT ÎN CARE A FOST IMPLICAT REGELE MIHAI L, POVESTIT CHIAR DE MAIESTATEA SA CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE A MURI)

Excluderea lui Nicolae din linia de succesiune, a treia sub semnătura Regelui Mihai

După excluderea lui Nicolae, linia de succesiune a Casei Regale a României arată în felul următor: Alteţa sa Regală Principesa Margareta, Alteţa Regală Principesa Elena, Elisabeta Karina de Roumanie Medforth-Mills (fiica Elenei şi sora lui Nicolae), Alteţa Regală Principesa Sofia (a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana), Elisabeta Maria Biarneix (fiica Sofiei) şi Alteţa Regală Principesa Maria a României (a cincea fiică a Regelui Mihai).

(NU RATA: IMAGINI REALIZATE ÎN EXCLUSIVITATE NAŢIONALĂ DE CANCAN.RO. AU FOST IZGONIŢI DE LA PARASTASUL MAJESTĂŢII SALE, APOI… CUM I-AM FILMAT ÎNAINTEA CRĂCIUNULUI PE PRINCIPELE NICOLAE & „LADY DI” A ROMÂNIEI)

Irina Walker (62 ani), a treia fiică a Regelui Mihai a fost exclusă de la succesiune împreună cu toţi descendenţii săi şi i s-a retras titlul de Principesă a României, în  octombrie 2014, după ce a fost plasată trei ani sub supraveghere de un judecător federal în SUA pentru că a organizat organizat lupte de cocoşi la ferma pe care o deţine împreună cu soţul ei, John Walker. Soţii Walker au fost arestaţi în august 2013, după ce autorităţile au anunţat că ei au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 – aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland. Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură, potrivit rechizitoriului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că „nu pot să stau cu un bărbat paralizat”. Cum arată femeia în prezent și din ce trăiește acum:
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că...
Arme nucleare la granița cu România?! ”Pregătiri reale de război pentru un nou atac militar
Arme nucleare la granița cu România?! ”Pregătiri reale de război pentru un nou atac militar"
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama, descoperirea uimitoare
Ce se întâmplă în creier cu câteva secunde înainte să mori. Cum îți dai seama,...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul în doua
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit de o mare vedetă din India
Saraca… Salman Khan o OBLIGĂ pe Iulia Vântur să facă asta… Totul a fost dezvăluit...
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
Mii de militari și polițiști mobilizați, de urgență, lângă București
Mii de militari și polițiști mobilizați, de urgență, lângă București
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Ce se întâmplă dacă te abții de la gazele intestinale. Vor ieși pe altă parte
Andra nu s-a mai abținut și a spus tot! Ce se petrece în familia ei: Ne amenință că ... Incredibil!
Andra nu s-a mai abținut și a spus tot! Ce se petrece în familia ei:...
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să bea zilnic 4 doze de energizant. Medicii i-au spus că un transplant i-ar putea salva viața
Ce a pățit un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie care obișnuia să...
Cea mai bună veste despre pensia de urmaş! Milioane de români așteptau asta
Cea mai bună veste despre pensia de urmaş! Milioane de români așteptau asta
Laura Cosoi trece prin momente grele… Se va întâmpla de Paște, Condoleanțe!
Laura Cosoi trece prin momente grele… Se va întâmpla de Paște, Condoleanțe!
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
Gabriela Firea a fost bătută în ultimul hal. Ce bărbat a părăsit-o
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care a îngrozit 7 milioane de oameni
Tânărul care pretinde că este in 2027 și că omenirea nu mai există! Filmarea care...
Acesta este pomul care te scapă imediat de sărăcie! Crește într-un an cât alții în zece, iar producția este peste așteptări
Acesta este pomul care te scapă imediat de sărăcie! Crește într-un an cât alții în...
Anunțul momentului pentru absolut toți românii care s-au vaccinat: Decizia care se ia în calcul la acest moment
Anunțul momentului pentru absolut toți românii care s-au vaccinat: Decizia care se ia în calcul...
Semne rele pentru americani. Capitala miliardarilor s-a mutat din SUA în China!
Semne rele pentru americani. Capitala miliardarilor s-a mutat din SUA în China!
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață multe
Reacția incredibilă a iubitei lui Voiculescu după ce a fost demis: Vor ieși la suprafață...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se destramă: „Ne este mai bine ca prieteni”
J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se...
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Delia, motiv de sărbătoare! Primele imagini de la ecografie
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu 500 de dolari
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Clipe de groază pentru starul cunoscut de toată planeta! A fost jefuit și amenințat cu arma de față cu soția și copilul său
Clipe de groază pentru starul cunoscut de toată planeta! A fost jefuit și amenințat cu...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți știm, dar ...
Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a aflat în presă despre amantele lui Reghe: „Toți...
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă între ”numărul real de morți și cel raportat”
Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă...
Răsturnare de situaţie: Ce se întâmplă cu centrele de vaccinare AstraZeneca. Anunţul făcut de Cîţu
Răsturnare de situaţie: Ce se întâmplă cu centrele de vaccinare AstraZeneca. Anunţul făcut de Cîţu
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30 de ani, într-o LOCUINŢĂ MIZERĂ
Povestea unei miliardare care a trăit într-un LUX EXAGERAT şi a murit singură, la 30...
Noul ministru al Sănătății!  Rareș Bogdan aruncă bomba!
Noul ministru al Sănătății! Rareș Bogdan aruncă bomba!
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan
ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul...
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?
Decizie radicală a familiei lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare pilot?