Primele imagini cu tânăra care s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Craiova. Motivul trist pentru care s-a sinucis

Publicat: 07/03/2018 | 20:30

Gestul extrem al unei tinere mame a șocat locuitorii din Craiova. La câteva ore după ce și-a luat viața a fost făcut publică identitatea sa. Este vorba despre Florentina Cristina Stoian, care era originară din Constanţa şi locuia în Craiova, împreună cu un bărbat cu care trăia în concubinaj. 

Anchetatorii au aflat cu tristețe că iubitul Florentinei era în apartament în clipa în care ea s-a aruncat pe geam, scriu jurnaliștii de la gds.ro. El a declarat că nu a văzut când a recurs la acest gest pentru că nu se afla în aceeaşi cameră cu ea. Florentina Cristina Stoian ar fi recurs la gestul extrem de dorul copiilor săi, conform observatorul.tv.

Mama Florentinei a mărturisit că fostul soț al fiicei sale nu o lăsa să-şi vadă fiicele, iar tânăra de 31 de ani era disperată. Fiicele Florentinei Cristina Stoian erau crescute de tată, iar mama nu îşi mai mai văzuse de câteva luni copilele, iar dorul o sfâşia.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, nora mea frumoasă. Nu te voi uita niciodată, suflet nevinovat. Ai lăsat două sufletele pe lume fără mamă, iubita mea noră. Să ai odihnă veşnică.”, „”Dumnezeu s-o odihnească în pace. Ce fată tânără… păcat” sunt două dintre mesajele apărute în mediul online după ce s-a aflat de moartea sa.

Citește și...