Primul interviu cu Rafael, noua voce Iris: „Il iubesc pe Cristi Minculescu!”

Publicat: 20/07/2013 | 19:01

Reporterii Cancan.ro au reusit sa obtina primul interviu cu noul solist Iris, Rafael. Aflat inca in perioada de adaptare in noua trupa, el spune ca totul i se pare "un vis".

Aparut parca de nicaieri in prim-planul muzicii rock, Rafael, solistul Iris care l-a inlocuit pe Toni Seicarescu, se declara pe cat de onorat, pe atat de incantat sa faca parte din legendara trupa.

rafael

„E o bucurie la care am visat de cand ma stiu si nu-mi vine sa cred ca e adevarat”, spune el. Liderul trupei, tobosarul Nelu Dumitrescu, spune ca Rafael se afla inca intr-o perioada de adaptare, dar ca se bucura de tot sprijinul echipei.

Rafael l-a inlocuit pe Toni Seicarescu si este acum noul solist al trupei Iris
Rafael l-a inlocuit pe Toni Seicarescu si este acum noul solist al trupei Iris

  „E foarte dificil pentru el sa tina pasul, pentru ca Iris este o trupa profesionista. Eu o sa il ajut…O sa reusesc s afac din el unul din cei mai buni solisti din tara. Dar numai daca munceste si el si nu a venit numai pentru faima si bani. Eu cred ca poate, e un tip extraordinar. E un baiat bland, chiar e prea bland. Eu i-am mai spus sa urle, macar sa injure..Nu poate!”, a declarat Nelu Dumitrescu pentru Cancan.ro. Rafael a repetat deja toate piesele Iris, atat cele vechi, cat si cele de pe viitorul album. El spune ca e a fost inspirat de mai multi solisti celebri din afara, dar si din Romania. „Am invatat de la multi. Ii iubesc pe toti, ii respect pe toti. Si pe Cristi Minculescu il iubesc, e o mare onoare pentru mine sa continui munca lui. Uneori cant cu ochii inchisi si cand ii deschid nu-mi vine sa cred ca e adevarat!”, marturiseste Rafael noua sa experienta langa Iris.

Rafael poarta la maini matanii din manastiri, combinate cu accesorii rock
Rafael poarta la maini matanii din manastiri, combinate cu accesorii rock

  Descris de Nelu Dumitrescu drept un tip timid, Rafael admite si el ca asta e adevarul. Chiar si in ce priveste relatiile sentimentale! Isi aminteste primul sarut pentru ca initiativa nu a fost a lui! „Primul sarut a fost neasteptat…Eu am fost mereu mai timid…Fata m-a luat pe mine..”, dezvaluie Rafael.

Liderul si tobosarul trupei Iris se declara incantat de noua
Liderul si tobosarul trupei Iris se declara incantat de noua „voce” si vrea sa faca din Rafael unul din cei mai buni solisti din Romania

Credincios din fire, solistul Iris poarta mereu cu el o serie de matanii cumparate de prin bisericile si manastire prin care a trecut. Ele sunt combinate cu accesorii rock, asa cum – dupa cum singur spune – muzica si credinta sunt strans legate in ceea ce il priveste. 

G.A.

Banner

Citește și...