Primul interviu la dublu cu Dj Harra si iubitul fotbalist! Bruneta si-a lasat masca partenerul cu marturisirea ASTA!

Publicat: 08/06/2014 | 00:51

Dana Neacsu, alias Dj Harra, este mai fericita ca niciodata. Bruneta este indragostita pana peste urechi de fotbalistul Catalin Badauta, barbatul pe care-l iubeste de cateva luni, iar joi seara, cei doi s-au afisat pentru prima data impreuna.

Dana Neacsu si-a gasit, in sfarsit, jumatatea! Sexoasa bruneta se iubeste de cateva luni cu fotbalistul Catalin Badauta iar cei doi par foarte fericiti impreuna. Pana acum au evitat sa se afiseze la evenimente, dar noi i-am gasit joi seara, la o deschidere de cafenea, din centrul Bucurestiului.

dj harra

“Suntem foarte bine impreuna. Sunt fericita ca il am pe Catalin langa mine si ca ma suporta. M-a atras tot la el, uite ce frumos e”, a declarat Dj Harra, pentru CANCAN.ro. De cealalta parte, barbatul a fost cucerit de formele perfecte ale dj-itei. “Picioarele bronzate m-au atras la ea. Am zis ca asta trebuie sa fie a mea”, a declarat Catalin Badauta, pentru CANCAN.ro.


Isi doresc cat mai curand un copil

DJ Harra si iubitul ei sunt impreuna de o luna
DJ Harra si iubitul ei sunt impreuna de o luna

Chiar daca se iubesc de doar cateva luni, Dana si Catalin au planuri serioase impreuna. Isi doresc sa se casatoreasca la un moment dat, iar in viitorul apropiat nu este exclus sa faca si un copil. “Imi doresc un copil. Cand o sa ploua, se zice ca atunci se fac copii norocosi. Asa ca la urmatoarea furtuna sa va gaditi la mine, ca fac un bebe”, ne-a mai spus Dj Harra.

dj harra

 

CITESTE SI

DJ Harra, distrusă de durere! A pierdut o fiinţă draga ei: „Ştiu că toate lacrimile de pe pământ nu o să te mai aducă înapoi”

A fost abandonata la nastere, in maternitate! O vedeta de la noi a aflat la 18 ani ca e adoptata si nu-si cunoaste mama naturala

DJ Harra s-a maritat in secret? A primit un inel de logodna in valoare de 10.000 de euro!

Pleaca in turneu in Filipine

dj harra

Dana Neacsu se bucura de un real succes pe piata muzicala, atat in tara cat si peste hotare. Luna viitoare, frumoasa bruneta va pleca in turneu in Mexic si in Filipine, acolo unde va pune muzica in cele mai cunoscute cluburi, frecventate de lumea buna. Pana atunci, mixeaza in localurile de profil din tara.

F. Coman

Citește și...