Primul trimestru de sarcina a fost un cosmar! Gravida in luna a cincea, Celia si-a aruncat toate parfumurile! Vezi cum se simte

Publicat: 05/01/2014 | 00:29

Artista locuieste in Australia alaturi de sotul ei si asteapta nerabdatoare sa aduca pe lume primul sau copil. Primele trei luni de sarcina au fost foarte grele pentru artista, care nu suporta niciun fel de miros, in special cel de parfum.

Anul 2013 a fost unul extrem de plin pentru Celia, care s-a casatorit, a ramas insarcinata, a renuntat la cariera de artist si s-a mutat in Australia, alaturi de sotul ei, acolo unde se afla si in acest moment.

Celia

Desi a trebuit sa isi viata de la capat intr-un alt loc, Celia este extrem de fericita ca va deveni mamica atat de repede, dar si ca are un sot care o iubeste, o rasfata si o protejeaza tot timpul. Insarcinata in cinci luni, cantareata recunoaste ca nu a avut o sarcina tocmai usoara: 

Celia

„Mi-a fost rau o perioada. Nu puteam sa mananc mai nimic, aveam greturi, nu suportam nici un fel de miros. Acum ma simt foarte bine si nu mai am nici un fel de problema. M-am ingrasat, insa destul de putin. Ma simt bine in pielea mea”, a declarat Celia, pentru CANCAN.ro.

celia

Pentru ca nu suporta mirosul de parfum, Celia a fost nevoita sa daruiasca sau sa arunce toate sticlutele si esentele pe care le avea.

 

Claudia Balan

Citește și...