Prinsa cu minciuna! Iuliana Luciu spune ca poarta sutiene cu bureti, dar am deonspirat-o: e cert ca are silicoane!

Publicat: 28/11/2013 | 17:07

In anul 2009,Iuliana Luciu si-a facut aparitia la lansarea telenovelei "Aniela" cu un bust vizibil marit. Desi nu a recunoscut niciodata ca ar fi apelat la bisturiu, verdicul medicilor esteticienti este foarte clar: Iuliana are silicoane.

In timp ce unele vedete se mandresc cu faptul ca si-au facut operatii estetice, altele fac tot posibilul sa ascunda acest lucru.

iuliana luciu

Printre cele care sustin ca nu au interventii chirurgicale se numara si Iuliana Luciu, care nu recunoaste nici in ruptul capului ca si-a marit bustul.

Asa arata Iuliana in 2009, cand nu avea silicoane
Asa arata Iuliana in 2009, cand nu avea silicoane

In toamna anului 2009, dupa o perioada de cateva luni in care a disparut din showbizz, Iuliana si-a facut aparitia la evenimentul de lansare al telenovelei „Aniela” (ACASA TV) intr-o rochie stramta, ce ii scotea in evidenta bustul, devenit brusc, mult mai proeminent. In ciuda faptului ca interventia chirurgicala era mai mult decat evidenta, ea a negat cu vehementa ca ar fi vizitat cabinetul medicului estetician:

iuliana luciu

„Corsetul are un mare avantaj, ii ridica si ii face sa stea tepeni. Plus sutienele push-up!”, a incercat Iuliana sa se justifice. Nici macar dupa pictorialul fierbinte dintr-o revista dedicata barbatilor, mezina familiei Luciu nu a recunoscut ca are silicoane. Desi au existat avonuri ca si-ar fi facut operatia la acelasi medic ca si Anna lesko si Andreea Spataru, la o clinica din centrul Capitalei, optand pentru implanturi de 325 de mililitri.

iuliana luciu

Pentru a vedea care este, de fapt, adevarul, am trimis medicului estetician Yair Miron o poza cu bustul Iulianei ceva mai veche, apoi cu cel cu care si-a facut aparitia in 2009, fara a-i dezvalui acestuia identitatea persoanei din poza.

Yair Miron este un renumit medic estetician
Yair Miron este un renumit medic estetician

Dupa o evaluare atenta a fotografiilor, Yair Miron a declarat tare si raspicat: persoana din poza are bustul marit:

I-am trimis medicului estetician Yair Miron aceasta fotografie, iar el a decis: persoana din imagine are silicoane
I-am trimis medicului estetician Yair Miron aceasta fotografie, iar el a decis: persoana din imagine are silicoane

 „Sanii sunt mult mai voluminosi si plini la polul superior. Concluzia finala este aceea ca marirea bustului i-a prins de minune persoanei in cauza„, ne-a spus renumitul medic estetician.

 

Claudia Balan

Citește și...