Pro TV dă lovitura din nou! Foști concurenți de la Fermă, într-o nouă emisiune care va apărea în curând

Publicat: 19/08/2019 | 13:29

Au mai rămas câteva zile până când televiziunile din România vor da startul noii grile de programe! Iar șefii de la Pro TV au făcut pregătirile necesare ca să dea o super lovitură toamna aceasta. Dezvăluirile au fost făcute oficial de câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. Potrivit mărturisirilor lor, ei au semnat contractele ca să apară într-o nouă emisiune care va apărea în curând pe micile ecrane.

Citește și: Filmări de necrezut! Jorje a apărut la plajă cu soția + “amanta” Ioana Filimon. Toată România a vorbit despre așa-zisul amantlâc de la Ferma de la Pro TV, iar acum..

Foști concurenți de la “Ferma” 2019, într-o nouă emisiune care va apărea în curând

S-a aflat unul dintre secretele din marea familie de la Pro TV! Marius Crăciun, câștigătorul show-ului “Ferma. Un nou început”, Brigitte, Otniela Sandu, Geanina Ilieș, Cătălin Zmărăndescu, Remus Boroiu, cântărețul Jorge și Vali Bărbulescu vor apărea în emisiunea “Masterchef”. Vestea vine la mai bine de o lună după ce s-a aflat cine sunt jurații de la show-ul culinar, care va rula la Pro TV.

Citește și: Imagini interzise minorilor la Ferma! Florin Pastramă i-a atins “comoara” lui Marius Crăciun dintre picioare. S-a aflat cât de dotat este sportivul

Într-o filmare urcată pe Insta Story, carimaticul cântăreț Jorge a spus: “Am învățat eu și Geanina, bineînțeles, să știți că am venit împreună – de la ușa aia din spate până aici. Am venit la filmări, nu știm ce filmăm și nici chiar dacă aflăm, oricum nu vă spunem”. Iar Geanina Ilieș l-a completat: “Coming soon (n.r.: Va apărea în curând)”.

Citește și: Sexy-concurenta de la Fermă, “bântuită” la plajă de celulită! Imagini necenzurate cu fosta MISS România în costum de baie

De altfel, după cum puteți vedea într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului, fosta prezentatoare TV Geanina Ilieși a transmis mesajul: “Credeați că ne-am pierdut pe drum? 🤪Niciodată!… Masterchef comming soon (n.r.: În curând Masterchef)! 😈” , iar printre cei care i-au lăsat un comentariu se numără și Cătălin Moroșanu, care s-a luptat cu Marius Crăciun pentru marele premiu pus în joc de producătorii de la “Ferma” .

Citește și...