Probleme de sănătate pentru fetița Anastasiei Cecati, tânăra ucisă de soțul ei! Ce spune directorul spitalului despre starea de sănătate a bebelușului

Autor: Anca Toma
Publicat: 22/02/2018 | 11:10

Familia și apropiații Anastasiei Cecati trec prin clipe grele, după ce tânăra a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei. Frumoasa moldoveancă a lăsat în urma ei un bebeluș de numai trei săptămâni. Directorul spitalului unde se află copilul a mărturisit că starea lui nu este tocmai bună, din cauza alimentației artificiale.

Copilul in varsta de 20 de zile este sanatos. Au aparut mici probleme la copil, in alimentatie, la trecerea de la mancarea naturala la cea artificiala. El a fost obisnuit sa fie alaptat la san. Sigur ca exista un soc ca, copilul are nevoie de caldura materna si de alimentatie, noi trebuie sa facem tot posibilul ca aceasta perioada sa aiba mai putine consecinte. La copil are acces bunica, mama fetei ucise. Au fost si nasii, sunt intr-o stare de stres. Neexistand niciun parinte, tutela asupra acestui copil ii revine statului, dar sper ca in cel mai scurt timp sa se ia o decizie asupra tutelei copilului”, a spus doctorul Iurie Dondiuc, directorul spitalului in care este internat bebelusul modelului ucis.

De asemenea, fetiţa modelului nu are certificat de naştere, aşadar se vor lua măsuri pentru acest lucru. „Astăzi (n.r. miercuri) s-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere”, a spus Lidia Ştefăneţ, de la Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Citește și...