Probleme pentru fiica sefului Camerei de Comert a Romaniei. Vezi ce a patit din cauza datoriilor!

Publicat: 05/01/2014 | 00:28

Creatoarea de moda Ingrid Vlasov, care este si fiica presedintelui Camerei de Comert a Romaniei, are probleme dupa ce a “uitat” sa-si platesca datoriile pe care le avea inca din 2009.

Societatea Ingrid Vlasov SRL a fost actionata in judecata in 2009 de o firma de cablu care a cerut in instanta recuperarea datoriilor, iar judecatorii i-au dat castig de cauza. La acea vreme, fiica lui Mihail Vlasov, seful CCIR, declara pentru CANCAN.ro ca nu stia ca are datorii la firma de cablu si ca angajatii ei au uitat sa plateasca.

Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert, este tatal creatoarei de moda
Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert, este tatal creatoarei de moda

Suma pe care o avea de platit creatoarea de moda in august 2009 era de 17.245, insa, un an mai tarziu, firma de cablu a actionat-o iarasi in instanta si a avut castig de cauza. “Someaza parata-debitoare sa plateasca reclamantei suma de 11.700,94 lei reprezentand chirie si suma de 839,3 lei cheltuieli de judecata”, au stabilit magistratii in 2010.

Executare silita

Vlasov

Compania de cablu a asteptat ca Ingrid Vlasov SRL sa-si plateasca datoriile, insa anii au trecut,  motiv pentru care a apelat din nou la ajutorul instantei. A cerut executarea silita a firmei de care se ocupa creatoarea de moda, iar recent judecatorii au admis cererea. Astfel, firma “pastorita” de Ingrid Vlasov este executata silit pentru ca societatea de cablu sa-si recupereze datoriile, iar decizia instantei este definitiva.(B.G.)

 

Citește și...