Procurorii au decis! Ce se întâmplă cu Magdalena Şerban după ce au apărut imaginile cu crima de la metrou

Publicat: 13/12/2017 | 21:03

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis! Aceştia au anunţat ce se întâmplă cu Magdalena Şerban, femeia care a ucis cu sânge rece o tânără de 25 de ani, după ce a împins-o în faţa metroului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis arestarea Magdalenei Şerban, femeia fiind cercetată pentru omor şi tentativă de omor, după ce a încercat să împingă şi o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian şi după ce tânăra agresată în staţia Dristor a murit.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Magdalena Şerban este cercetată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor, potrivit News.ro.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunţă procurorii.

Citește și...