Protest în fața Guvernului. Au venit peste 2000 de oameni

Publicat: 12/05/2018 | 19:39

Peste 2.000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Jandarmii i-au încercuit cu garduri pe manifestanţi, în mijlocul pieţei, astfel că unii oameni care nu au putut ajunge în centru protestează de pe trotuarele din jur. 

Manifestaţii asemănătoare sunt programate şi în oraşe mari din țară, precum și în diaspora. Oamenii acuză coaliţia PSD-ALDE că nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală şi îndepărtează România de standardele europene şi democratice şi o aruncă într-un regim în care domnesc doar interesele celor care au acces la politică.

Oamenii strigă:”Demisia!” și „Hoții”

Organizatorii protestului enumeră „acţiunile antidemocratice” ale PSD-ALDE, precum modificarea Codurilor penale, schimbarea conducerii Ministerului Public şi a DNA, amenzi abuzive ale Jandarmeriei, schimbarea legilor fără consultări publice, restrângerea drepturilor unor oameni prin modificarea Constituţiei în ceea ce priveşte definiţia familiei sau denigrarea unor instituţii europene. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Oamenii protestează la această oră în Piaţa Victorie și se ceartă cu jandarmii pentru că aceştia nu vor să blocheze circulaţia rutieră prin faţa Muzeului Antipa. Protestatarii le strigă jandarmilor: ”Refuz acest abuz!”. Ei mai scandează ”Hoţii!” şi ”Demisia!”

Citește și...