PSD depune două moțiuni împotriva unor miniștri din Guvernul Orban! Cine sunt demnitarii vizați?!

Publicat: 28/04/2020 | 21:41
PSD depune două moțiuni împotriva unor miniștri din Guvernul Orban! Cine sunt demnitarii vizați?!

Marcel Ciolacu a anunțat, marți, că PSD a decis să depună două moțiuni simple care îi vizează pe miniștrii de la Agricultură, Adrian Oros, și de la Finanțe, Florin Cîțu, pentru modul în care au gestionat situația din ultima perioadă privind finanțele statului și exportul de cereale.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că decizia a fost luată împreună cu colegii săi, iar pentru că ministrul Finanțelor a mai trecut printr-o moțiune simplă la Senat, de această dată, împotriva lui, va fi depusă una la Camera Deputaților.

„Am hotărât, împreună cu colegii mei, că vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților și la Senat în ceea ce îi privește pe domnul ministru Cîțu și pe domnul ministru Oros. Ținând cont de faptul că domnul ministru Cîțu a mai trecut prin această procedură, printr-o moțiune de cenzură la Senat, pentru domnia sa, de data aceasta o să depunem la Camera Deputaților, astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru. Îl rog public pe domnul ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public, nu are nicio legătură o moțiune de cenzură simplă cu nu știu ce site blocat de OZN-uri și extratereștrii din creierul dânsului”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit GÂNDUL.RO.

Citește și...