Psihologii trag semnalul de alarma! Asemanarea IZBITOARE dintre Adi Cristea si… Cristi Cioaca

Publicat: 18/02/2014 | 18:59
Psihologii trag semnalul de alarma! Asemanarea IZBITOARE dintre Adi Cristea si… Cristi Cioaca

Aparitia lui Adi Cristea de luni a generat un cutremur in cuplul Bianca-Victor Slav. Nu doar atat! Expertii in psihologie trag un surprinzator semnal de alarma, sustinand ca, din punctul de vedere al mimicii, "Printul" seamana cu... Cristi Cioaca!
 

Invitat in platoul unei emisiuni de la Antena 1, Ilie Marinescu, faimosul psiholog al vedetelor din Romania, a analizat, din punctul de vedere al mimicii si al pozitiei corpului, dezvaluirile facute in acelasiu platou, cu o zi in urma, de Adrian Cristea.

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Un stop-cadru i-a atras atentia in mod special psihologului, acesta sustinand ca „Printul” aduce izbitor de mult cu Cristi Cioaca, politistul acuzat ca si-a fi omorat sotia, pe Elodia Ghinescu.

Cristian Cioaca
Cristian Cioaca

Adrian Cristea seamana foarte mult cu Cristi Cioaca. Asemanarea este izbitoare„, a declarat Ilie Marinescu, psihologul vedetelor din Romania.

Bianca il da in judecata!

Dezvaluirile facute de Adi Cristea luni s-ar putea lasa cu urmari legale. Sau asta cel putin sustine Bianca Dragusanu, care il ameninta pe „Print” cu instanta.
________

CITITI SI:

Adi Cristea a expus-o pe Bianca! Cu ce SMS a venit in direct la TV, spunand ca este de la roscata: „L-am primit in ziua cununiei”

Raspunsul halucinant al Biancai la “aberatiile” lui Cristea! „Un fotbalist ratat, un tata iresponsabil, o greseala”
________

Ceea ce a facut Adi este nedemn. Adrian Cristea adica, nu il mai recunosc ca sa ii spun asa. Aduc martori care spun ca a fost insistent, nu exista aceste intalniri. Vreau sa il dau in judecata, am si eu mesaje care l-ar denigra si care l-ar pune intr-o luimnina foarte insistent. Nu i-am spus asta„, a declarat Bianca in emisiunea „La Maruta” de la PRO TV.

J.D

Citește și...