Raluca Lazarut are o mare slabiciune pentru pantofi. Afla cate perechi are in garderoba!

Publicat: 06/08/2013 | 00:05

Nu exista femeie care sa nu cheltuie o mica avere atunci cand vine vorba despre pantofi. Printre acestea se numara si Raluca Lazarut.

Raluca Lazarut nu este o impatimita a shopping-ului insa atunci cand vine vorba de pantofi, nu se zgarceste la bani. In dressing-ul ei aflandu-se zeci de perechi, printre care si una editie limitata.

Raluca si-a investit aproape toate fondurile in pantofi si vacante
Raluca si-a investit aproape toate fondurile in pantofi si vacante

„Am, fi-ar sa fie! Am cateva zeci de perechi. Imi place sa imi cumpar lucruri, si nu o fac des, pentru propria bucurie si pentru propria placere de a purta lucruri deosebite si de calitate si nu pentru a le arata ostentativ sau a le pune ostentativ pe scaunele restaurantelor, legat de genti. O fac asa cand simt.

Am o pereche de pantofi, a fost facuta la un moment dat in cadrul unui eveniment si da putem sa spunem ca este editie limitata, de la Lanvin si tin foarte mult la ei, desi i-am cumparat acum doi ani si realizez ca nu se mai poarta atat, dar este vorba despre o pereche de pantofi cu poveste si atunci o sa-i tin probabil mult imp in garderoba mea. Nu neaparat ca sunt de poveste sau ca am dat bani pe ei ci pentru ca eu stiu cat am muncit ca sa ii cumpar si pentru mine asta conteaza cel mai mult, nu ca vai au costat si sunt editie limitata.

Adica eu stiu exact ce am facut si cat am muncit si cand am luat banutii aia si cat m-am chinuit sa-i comand repede-repede de pe internet. E si satisfactia lucrului pe care poti sa ti-l permiti singura.”, a declarat Raluca Lazarut pentru CANCAN.ro

Lazarut nu poarta la avenimente de doua ori aceeasi pereche de pantofi
Lazarut nu poarta la avenimente de doua ori aceeasi pereche de pantofi

Denisa Macovei