Raluca Moianu, mărturisiri emoţionante despre fiica sa! Vedeta a făcut un anunţ neaşteptat:”Eu cred că o să mor…“

Publicat: 28/11/2017 | 10:24

Raluca Moianu a fost ani de zile una dintre cele mai iubite prezentatoare din ţara noastră, iar emisiunile prezentate, pe rând, i-au asigurat un număr imens de admiratori. Raluca s-a retras în cele din urmă din televiziune, iar divorţul prin care a trecut acum cinci ani a fost unul dintre momentele de cumpănă din viaţa ei.

Acum, vedeta este foarte fericită alături de familia ei şi are mari emoţii pentru fiica ei, Mara, care anul viitor împlineşte 13 ani. „Mara implineste 13 ani anul viitor, este o adolescentă care ştie ce vrea, sunt mândră de ea. Pe la 4 ani m-am gândit că aş putea să o fac balerină, am dus-o la balet şi apoi mi-a spus că vrea să facă handbal. Este fana Cristinei Neagu. Dacă vrea să facă handbal mai mult decât un hobby, eu o să fiu acolo să o susţin. Eu cred că o să mor în tribună, sportul acesta e foarte dur. Eu cred că o să merg acasă şi îmi pun muzică latino până se termină meciul„, a spus Raluca Moianu.

Raluca Moianu şi Marius Ancuţa au divorţat după 15 ani de căsnicie

Raluca Moianu şi-a început cariera în 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape zece ani. A devenit cunoscută publicului datorită emisiunii „Iartă-mă!”, pe care a prezentat-o timp de şapte ani la TVR 1 şi care s-a bucurat de un real succes.

Raluca Moianu şi Marius Ancuţa au decis să pună punct oficial unei căsnicii de 15 ani. În septembrie 2012, fosta prezentatoare TV şi cameramanul Andrei Băltăreţu au fost fotografiaţi în timp ce luau prânzul într-o pădure din apropierea Capitalei. După ce şi-au savurat masa, constând în produse de tip fast-food, cei doi au avut ca desert câteva îmbrăţişări şi sărutări tandre.

Citește și...