Ramai perplex cand vei afla cati bani dau divele pe pantofi! Iata cine scoate miile de euro din buzunar

Publicat: 12/06/2013 | 18:01
Ramai perplex cand vei afla cati bani dau divele pe pantofi! Iata cine scoate miile de euro din buzunar

Toate femeile sunt innebunite dupa cumparaturi, iar atunci cand se afla in fata magazinelor nu se pot abtine sa nu plece cu ceva acasa. Astfel, multe doamne adora pantofii, altele hainele sau bijuteriile.

Reporterii emisiunii Povestiri Adevarate, de la Acasa TV, au facut razie printre vedete si astfel au aflat care sunt slabiciunile lor.

Divele din Romania spun ca nu cheltuiesc bani multi la cumparaturi, insa depinde ce intelegem prin cumparaturi, caci atunci cand vine vorba de pantofi dau mii de euro.

Astfel, pe primul loc in top se afla Maria Marinescu, care a purtat recent o pereche de pantofi de la Jimmy Choo, un brand de peste hotare.„Costa cam o mie de euro, insa cei mai scumpi au fost pantofii de la nunta, care au costat aproape 2.000 de euro. Eu sunt genul mai clasic, am pantofi pe care ii am si de cinci ani, dar imi iau modele care rezista in timp”, a spus Maria Marinescu.

Maria Marinescu

Maria Marinescu

Anca Serea insa sustine ca cea mai scumpa pereche de incaltaminte pe care o are este cea de la Christian Louboutin, care au fost in jur 445 de euro. „Chiar si Adi imi cumpara pantofi. Cand merge in strainatate vine acasa cu cate o pereche. Astia mi i-a facut cadou tot el”, a declarat Anca.

Anca Serea

Alina Crisan scoate si ea din buzunar cateva sute de euro pentru a se afisa la evenimente cu pantofi de marca „Cei pe care ii am in picioare au costat 500 de euro, dar cei mai scumpi au fost 800 de euro”, a mentionat blonda.

Alina a rupt legatura cu omul de afaceri din Ramnicu Valcea
Alina a rupt legatura cu omul de afaceri din Ramnicu Valcea

Alina Crisan

Alexandra Badescu este o devoratoare de evenimente, motiv pentru care nu-si permite sa apara fara o pereche de pantofi de cateva mii de euro. „Cea mai scumpa pereche? Hmmm. Am dat cam 1500 de dolari. Cam asa. Ii tin in portbagaj”, a spus fost sotie a lui Tardea.

Alexandra Badescu

banner

L.C