Rares Manescu a depus juramantul ca primar al sectorului sase : „Va voi sta mereu la dispozitie cu o usa deschisa”

Publicat: 20/06/2012 | 00:00
Rares Manescu, castigatorul USL la Primaria Sectorului 6, a fost investit astazi in functie in cadrul unei ceremonii oficiate de prefectul Capitalei, Georgeta Gavrila. El le-a promis alegatorilor ca le fi mereu alaturi sI ca usa biroului de primar al sectorului sase le va fi mereu deschisa.

Insotit de colegii sai de partid sI alti sustinatori, castigatorul alegerilor pentru fotoliul de primar al sectrorului 6 le-a multumit alegatorilor pentru votul de incredere si le-a promis acestora ca usa lui le va fi mereu deschisa.

„Este clar ca locuitorii acestui sector au nevoie atat de pace sociala cat si de toata priceperea noastra de a face ceva pentru ei. Trebuie cu adavarat sa fim in slujba lor. Pana acum toate aceste lucruri pareau vorbe goale. De multe ori s-au spus fara sa se creada in ele. Eu cred ca putem duce la bun sfarsit lucruri frumoase pentru toti locuitorii sectorului sase. Va multumesc tuturor celor prezenti si ii felicit pe toti consilierii alesi. Va voi sta mereu la dispozitie cu o usa deschisa”, a declarat dupa investire, Rares Manescu, noul primar al sectorului sase.

Citește și...